Ce sinistru! Presupus extraterestru mumificat, descoperit în pământ (VIDEO)

Descoperire bizară în China, facută de curând. O mumie care arată precum un extraterestru a fost mediatizată în presa internațională, informație ce alimentează și mai mult teoriile conspirației. 

28 iun. 2023, 09:27

De ani de zile studiază arheologii secretele ascunse din pământul celei mai populate țări din lume.

În cazul de față, amatorii teoriei conspirației au constatat că este vorba despre rămășițele unui „extraterestru uriaș”, aflat într-o stare de conservare excelentă. Pielea și părul cadavrului încă sunt vizibile.

Pe internet se speculează că acesta este un descendent al unei rase extraterestre gigantice care ne-ar putea ajuta să completăm genealogia umană.

,,Acest gigant ar putea fi chiar una dintre speciile Anunnaki, despre care se știe că s-a amestecat cu strămoșii noștri. Pe lângă faptul că au ajutat civilizațiile antice să înflorească, aceștia sunt suspectați că s-au împerecheat cu oamenii. Iar această mumie gigantică ar putea fi dovada de care avem nevoie pentru a dovedi lumii că nu suntem singurele viețuitoare inteligente care trăiesc pe această planetă.

Există mai multe lucruri pe care nu le putem explica din trecutul nostru’’, relatează unul dintre cele mai populare bloguri dedicate ,,extratereştrilor antici’’.

Cât de veche ar fi, de fapt, ciudata creatură descoperită sub pământ

Arheologii cred că ciudata creatură are o vechime de 6.000 de ani. Aceasta prezintă trăsături asemănătoare cu cele umane, dar și alte caracteristici care sugerează că ar putea fi o specie avansată venită de pe alte planete, în vremuri străvechi.

Mumia cu capul uriaș era împodobită cu numeroase ornamente de aur. Totodată, se bănuiește că ar fi fost un monarh al uneia dintre dinastiile Chinei.

Sicriul care conținea mumia este confecționat din lemn și prezenta semne avansate de uzură.

Barack Obama a vorbit despre existența extratereștrilor

Fostul președinte al SUA, Barack Obama, „posesor” al mai multor secrete de stat, a fost întrebat la un moment dat despre existența extratereștrilor. Politicianul nu a negat existența acestora.

„Eu sper ca această cunoaștere a existenței unor extratereștri va consolida sentimentul oamenilor, că ceea ce avem în comun este mai puțin important.

Dar, fără îndoială, atunci ar exista argumente imediate despre asta și noi va trebui să cheltuim mai mulți bani pe sisteme de arme, pentru a ne apăra”, a declarat cel de-al 44-lea președinte al Statelor Unite ale Americii.

În acest context, Obama a anticipat transformări majore ale omenirii.

„Vor apărea noi religii. Cine știe ce fel de argumente vor fi (…)”, a mai transmis Obama.