Ce sirop de imunitate pentru copii foloseşti

La început de sezon rece, am întrebat mamele ce sirop imunitate copii folosesc. Iată ce ne-au răspuns cititoarele mami.ro.

16 oct. 2014, 12:33
Ce sirop de imunitate pentru copii foloseşti

Pentru că suntem în sezonul răcelilor şi al gripei am întrebat mămicile ce sirop imunitate copii folosesc (şi, desigur, sunt mulţumite de acesta). Am completat recomandările lor cu câte o scurtă descriere a produsului pentru ca tu să afli ce se potriveşte mai bine puiului tău.

„Anul trecut am folosit Immuno Baby şi am fost mulţumită. Puiului meu i-a mers de minune. Şi acum, tot acelaşi siropel îl folosim.” (Claudia Viorica Schohterus)

„La noi a funcţionat cu succes Immunal junior, în doi ani la rând la început de grădiniţă, acum au mai crescut şi trecem mai uşor peste viroze cu propolis cu vitamina C, ceai cu miere şi lămâie.” (Mirela Popa)

„Eu folosesc Septilin şi îi merge foarte bine fetiţei mele de 2 ani şi 4 luni.” (Cristine Forgaci)

„Noi am folosit anul trecut, 3 luni, Colostrum cu probiotice de la Secom (asta pentru că a trebuit să ia antibiotic profilactic, după o operaţie), de care am fost fooooarte mulţumită. Acum suntem pe ProImmunity dinainte să înceapă gradi şi-i merge destul de bine, mai ales că poate fi folosit şi în timpul virozelor – chiar dacă răceşte, că e inevitabil în colectivitatea de la grădi, măcar durata e mai scurtă şi simptomele mai uşoare.” (Tofeni Cristina)

„Noi folosim ceai de echinacea şi sirop de cătină” (Teofana Geo Dia)

Raceala la bebelusi: bebe si frigul, prieteni sau dusmani?

Mai multe informatii despre fiecare sirop imunitate copii recomandat de mămici

Imunobaby: supliment alimentar imunostimulator destinat copiilor încă din prima lună de viaţă, care creşte imunitatea, protejează împotriva afecţiunilor de sezon (viroze, gripe), şi susţine refacerea organismului în perioadele de convalescenţă. Echinacea şi Uncaria Tomentosa, prezente în compoziţie îi conferă proprietăţi imunostimulatoare, iar măceşele au proprietăţi antiinflamatoare şi antiinfecţioase. Acest sirop imunitate copii are un conţinut ridicat de vitamina C.

Citeste articolul ce sirop de imunitate pentru copii foloseşti pe mami.ro.