Ce șoc a trăit un bărbat care a luat taxiul în Cluj. Lucrul pe care l-a descoperit în aplicația de pe telefon

Un locuitor din Cluj-Napoca a fost complet surprins după ce a utilizat serviciile unui taxi și a efectuat plata online. În seara zilei de luni, 14 iulie, el a solicitat o cursă către Cartierul Zorilor. Cu toate acestea, în dimineața următoare, a constatat că a fost debitată o sumă exorbitantă din contul său pentru doar câțiva kilometri parcurși. 

15 aug. 2023, 20:52
Ce șoc a trăit un bărbat care a luat taxiul în Cluj. Lucrul pe care l-a descoperit în aplicația de pe telefon
Ce șoc a trăit un bărbat care a luat taxiul în Cluj. Lucrul pe care l-a descoperit în aplicația de pe telefon

Recent, un locuitor al orașului Cluj-Napoca a trecut printr-o experiență neplăcută după ce a solicitat un taxi și a achitat călătoria online. Comanda a fost inițiată în inima orașului Cluj-Napoca, cu destinația Cartierul Zorilor. Cu toate acestea, pentru distanța relativ scurtă parcursă de câțiva kilometri, clujeanul nu ar fi trebuit să se confrunte cu o factură atât de exorbitantă.

Citește și: Cine este miliadarul român care se află în spatele Transylvania Steak, restaurantul din Cluj-Napoca care a făcut furori

Cu uimire și neliniște, a constatat a doua zi că suma debitată din contul său era de aproape zece ori mai mare decât ar fi trebuit să fie. În momentul în care s-a conectat la aplicația de ride-sharing în dimineața următoare, a observat că a fost scosă de pe card o sumă de 222,49 lei.

„Am observat cele petrecute abia dimineața. Acum nu mai pot da de taximetrist să îi bat obrazul!”, a spus clujeanul, potrivit stiridecluj.ro. Nu se știe ce s-a întâmplat, cu exactitate – dacă a fost sau nu o eroare din partea taximetristului.

Totuși, tariful corespunzător acelei călătorii ar fi trebuit să fie doar 28 de lei. Acest incident l-a șocat profund pe bărbatul din Cluj-Napoca, iar el și-ar fi dorit să se întâlnească cu șoferul de taxi care l-a transportat către Cartierul Zorilor pentru a clarifica situația.

În luna aprilie, un alt locuitor al Clujului a trecut printr-o experiență neplăcută din punct de vedere financiar cu un alt șofer de taxi, tot în Cluj-Napoca. În mod special, bărbatul a fost nevoit să plătească 140,60 lei pentru o călătorie care ar fi trebuit să coste cu 53,80 lei mai puțin. Situația a fost generată de sistemul de tarifare dinamic. În acel moment, individul a ales să dezvăluie întreaga poveste pe internet.

„Când șoferul nu îți închide cursa când te dai jos din mașină crezându-se șmecher. De fapt, asta este țară… de oameni care se cred speciali, care cred că totul li se cuvine și care vor să fure de pe unde apucă. Până la urmă, țara și politicienii ei sunt, de fapt, oglinda poporului. Pentru că cei corecți, onești devin excepții, în timp ce combinatorii, șmenarii devin regula”, a scris bărbatul, pe Facebook.

Citește și: O nouă garsonieră-vedetă din Cluj-Napoca, virală pe internet. De necrezut cât poate să coste. „Dacă intră un țânțar la baie trebuie să stai la rând”