Cine este miliadarul român care se află în spatele Transylvania Steak, restaurantul din Cluj-Napoca care a făcut furori

La Transylvania Steak, experiența este cu totul diferită, deoarece clienții au oportunitatea de a vizualiza și selecta tipul de carne pe care doresc să o savureze. Acesta a atras imediat atenția persoanelor pasionate de ieșit în oraș.

15 aug. 2023, 20:10
Cine este miliadarul român care se află în spatele Transylvania Steak, restaurantul din Cluj-Napoca care a făcut furori
Cine este miliadarul român care se află în spatele Transylvania Steak, restaurantul din Cluj-Napoca care a făcut furori

De curând, un concept inovator în lumea restaurantelor din România a captat atenția publicului: Transylvania Steak, situat în Cluj-Napoca. Această nouă abordare a restaurantului a devenit extrem de populară. La Transylvania Steak, experiența este cu totul diferită, deoarece clienții au oportunitatea de a vizualiza și selecta tipul de carne pe care doresc să o savureze. Avram Gal, un antreprenor din Câmpia Turzii, este figura emblematică a acestui local, dar în spatele său se află Onisim Dorneanu, un milionar de origine română stabilit în Statele Unite.

Citește și: Doctorul Mihail Pautov, aruncă bomba despre inamicii dietei. ”Conțin substanțe care ne stimulează și e bine să îți faci plinul de acestea până la ora 15:00”

Transylvania Steak, situat în Cluj-Napoca, este proprietatea lui Onisim Dorneanu și are ca asociat pe Avram Gal. Aceștia au introdus un concept inovativ în peisajul culinar, concentrându-se asupra calității excepționale a produselor oferite clienților lor. Când au inaugurat acest restaurant, milionarul american de origine română a avut o idee simplă: să aducă transparența în relația cu clienții.

Onisim Dorneanu și-a dorit ca oamenii care mănâncă la restaurantul lui și care își doresc să se bucure de o friptură ca la carte să aibă de unde alege și să poată consuma exact carene pe care și-o doresc. Mai mult, cei care vor pot cumpăra doar carnea și o pot prepara singuri acasă.

„Mi-am dorit să aduc un concept diferit, să fie o experiență radicală. E vorba de o experienţă nouă şi experienţele noi şi îndrăzneţe sunt cele mai reuşite. La noi în restaurant, tu alegi carnea pe care ţi-o va prepara bucătarul, iar aşa ceva nu există momentan pe piaţa românească. Sau poţi, pur şi simplu, să cumperi tu carne şi să o prepari acasă. Avem o gamă variată, poţi vedea ceea ce ţi se prepară, poţi alege şi asta îţi oferă un control asupra a ceea ce mănânci”, declara Onisim Dorneanu, potrivit abcnewsromania.ro.

Chiar dacă Transylvania Steak se află în rândul restaurantelor de lux și mulți ar putea presupune că este necesar să investească considerabil atunci când îl aleg pentru o experiență culinară, Onisim Dorneanu contrazice această percepție. El subliniază că meniul localului include opțiuni accesibile pentru diverse bugete.

Pe lângă acest aspect, deși Transylvania Steak funcționează în prezent doar în locația sa din Cluj, intențiile milionarului american sunt ambițioase. El își pune în gând să extindă acest brand și în Statele Unite, întrucât există deja o cerere pentru acest lucru.

„Scopul este să atragem pe toată lumea, iar restaurantul va fi pentru buzunarele tuturor. Înainte de orice, ne dorim să oferim calitate. Am o mie de mesaje de la oameni şi prieteni care mă întreabă când deschid un astfel de restaurant în Chicago”, mai spunea Onisim Dorneanu.

Onisim Dorneanu nu se află singur în acest proiect, iar asociatul milionarului este omul de afaceri din Câmpia Turzii,  Avram Gal. Acesta este pasionat de gastronomie și s-a implicat serios în acest proiect, preocupându-se să ofere cea mai bună calitate și cele mai bune sericii clienților.

Citește și: Cea mai bună rețetă de tzatizki direct de la Gabriela Cristea. Care este trucul secret folosit de vedeta TV