Ce SPORURI primesc angajaţii instituţiilor care coordonează protecţia socială şi munca în România

Publicat: Luni, 04 Iulie 2016 10:19 // Actualizat: Luni, 04 Iulie 2016 10:19 // Sursa: romaniatv.net

Ministerul Muncii a comunicat pentru ECONOMICA.NET lista sporurilor şi tuturor drepturilor, altele decât salariul de bază, încasate de angajaţii din cadrul Ministerului de resort, dar şi din instituţiile subordonate şi cele aflate sub autoritatea sa: Inspecţia Muncii, Agenţia Naţională pentru Ocuparea Forţei de Muncă, Casa Naţională de Pensii, Agenţia Naţională pentru Plăţi şi Inspecţie Socială, Autoritatea Naţională pentru Protecţia Drepturilor Copilului şi Adopţie, Autoritatea pentru Egalitatea de Şanse între Femei şi Bărbaţi, Autoritatea Naţională pentru Persoanele cu Dizabilităţi.

ECONOMICA.NET vă prezintă în serial lista completă a beneficiilor pe care le primeşte personalul încadrat în instituţii bugetare, iar acum a venit rândul angajaţilor din toate instituţiile care coordonează protecţia socială şi munca în România.

Salariaţii Autorităţii Naţionale pentru Persoanele cu Dizabilităţi, o instituţie cu circa 60 de posturi, primesc cele mai multe, dar şi cele mai mari sporuri şi beneficii: de la stimulente brute lunare de până la 3.700 lei, indemnizaţie de conducere, până la sporuri de audit, vechime şi control financiar preventiv. De altfel, sunt singurii angajaţi de sub cupola Ministerului Muncii care primesc stimulente! Casa Naţională de Pensii, care plăteşte şi gestionează pensiile românilor, are un singur spor, deja celebru - pentru condiţii vătămătoare, în vreme ce angajaţii Agenţiei Naţionale pentru Plăţi şi Inspecţie Socială, care administrează plata beneficiilor sociale către mai mult de 4 milioane de persoane, nu primesc niciun spor.

Concret, 59 de salariaţi ai Autorităţii încasează stimulente cuprinse între 475 lei şi 3.700 lei brut lunar per beneficiar.
Şase angajaţi ai Autorităţii primesc lunar indemnizaţie de conducere, cuprinsă între 20% şi 45% din salariul de încadrare.
Printre sporurile acordate de Autoritate salariaţilor săi se numără şi sporul de audit, sporul de control financiar preventiv şi sporul de vechime.

Agenţia Naţională pentru Ocuparea Forţei de Muncă (ANOFM) urmează în clasamentul instituţiilor de sub cupola Ministerului Muncii care oferă cele mai multe beneficii salariaţilor săi.

De exemplu, membrii consiliului de administraţie al ANOFM, dar şi membrii consiliilor consultative ale Agenţiilor Judeţene de Ocupare a Forţei de Muncă încasează indemnizaţie pentru fiecare şedinţă la care participă. Valoarea acestui drept este de 10% din indemnizaţia şefului ANOFM, respectiv de 10% din salariul de bază al directorului executiv al agenţiei teritoriale.
Mai mult, şefului ANOFM i se plătesc cheltuielile cu locuinţa de serviciu şi utilităţile, în valoare de peste 1.500 lei lunar.
Tot personalul AJOFM Suceava încasează spor pentru condiţii vătămătoare.

Salariaţii din aparatul Ministerului Muncii primesc spor de condiţii vătămătoare iar cei care lucrează în proiecte finanţate din fonduri europene beneficiază de majorare cu până la 62.5% a salariului de bază pe perioada derulării proiectelor.

În contrast, cele mai puţine sporuri sunt acordate salariaţilor Casei Naţionale de Pensii şi ai Autoritaţii Naţionale pentru Protecţia Drepturilor Copilului şi Adopţie. Şi unii, şi alţii primesc doar deja celebrul spor pentru condiţii vătămătoare.

Mai mult, angajaţii Agenţiei Naţionale pentru Plăţi şi Inspecţie Socială, care administrează plata beneficiilor sociale către mai mult de 4 milioane de persoane, nu primesc niciun spor.

Salariaţii Autorităţii Naţionale pentru Persoanele cu Dizabilităţi primesc cele mai multe, dar şi cele mai consistente sporuri dintre toţi angajaţii instituţiilor din subordinea şi din autoritatea Ministerului Muncii.

Ce sporuri primesc angajaţii din Ministerul Muncii şi instituţii subordonate afli, în cifre şi sume concrete, afli pe ECONOMICA.NET

loading...
8 Comenteaza // Vezi comentarii
Loading...
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
05 iul 16:15
Răspunde | Votează email 0 email
Madrigal Ander Martina
Buna ziua tuturor numele meu este Madrigal Ander Martina, este de mare bucurie i spun acest lucru astăzi ca bunul Dumnezeu a făcut un lucru de fericire în viața mea prin Dr. Maria Rosa, care mi-a dat un împrumut de 200,000.00 € pentru afacerea mea proiect după ce au căutat atât de mult și atât de multe dezamăgire am venit disponibile pe mai un post de modul în care ea a ajuta oamenii și am văzut unii oameni spun lucruri bune despre ea, așa că am decis să încerc și spre surprinderea mea, ea mi-a dat împrumutului solicitat, fără nici un stres acest lucru este ceea ce am numita favoare lui Dumnezeu niciodată nu este foarte ușor de a găsi oameni ca acest lucru, așa că am decis să împartă fericirea mea, astfel încât să știți fi să mergi dacă sunteți în căutarea pentru împrumut aceasta este compania drept o femeie de cuvintele ei Dumnezeu va continua să favorizeze vă doamnă e-mail ei comapny [email protected], [email protected]
04 iul 23:45
Răspunde | Votează email 0 email
sorin
Tocmai ai făcut o mare descoperire! Cel mai puternic sistem! Îți oferim siguranță! Faci bani rapid! Intrati acum pe site-ul: http://bit.ly/292ry0R
04 iul 16:22
...4 milioane de persoane, nu primesc niciun spor. Citeste mai mult pe RTV.NET: http://www.romaniatv.net ...
04 iul 12:35
Răspunde | Votează email 0 email
Aspida
Cam multe agenții…
04 iul 12:06
...plata beneficiilor sociale către mai mult de 4 milioane de persoane, nu primesc niciun spor. Citeste mai mult pe RTV.NET: http://www.romaniatv.net/ce-sporuri-primesc-angajatii-institutiilor-care-coordoneaza-protectia-sociala-si-munca-in-romania_301803.html#ixzz4DQVk7Q6q
...
04 iul 11:51
Votează email -1 email
...săi se numără şi sporul de audit, sporul de control financiar preventiv şi sporul de vechime. Citeste mai mult pe RTV.NET: http://www.romaniatv.net/ce-sporuri-primesc-angajatii-institutiilor-care-coordoneaza-protectia-sociala-si-munca-in-romania_301803.html#ixzz4DQcvxUD6 ...
04 iul 10:35
... Ministerul Muncii a comunicat pentru ECONOMICA.NET lista sporurilor şi tuturor drepturilor, altele...
04 iul 10:26
...de angajaţii din cadrul Ministerului de resort, dar şi din instituţiile subordonate şi cele aflate sub autoritatea sa: Inspecţia Citește mai departe… Sursa: romaniatv.net ...
1
EUR
4.8746
RON
20 Oct
noapte 4 °
zi 17 °
Ultimele joburi adaugate
24 H