Ce spun astrologii despre cifra 11: Multe dezastre s-au întâmplat pe această dată

Astrologul Oana Hanganu a explicat la România TV semnificaţia cifrei 11 în numerologie. Ea a precizat că 11 este numărul maestru şi că foarte multe dezastre au avut loc în această zi.

RomaniaTV.net
03 mart. 2014, 16:52
Ce spun astrologii despre cifra 11: Multe dezastre s-au întâmplat pe această dată

„Fiecare cifră are vibraţia ei şi vibraţia influenţează ziua respectivă, dar întotdeauna există două feţe ale unei medalii, există o parte pozitivă şi una negativă. Multe dezastre s-au întâmplat pe data de 11, întrucât în numerologie, 11 este considerat număr maestru, 11 înseamnă o amplificare a cifrei 1”, explică astrologul.

„Oamenii sunt mai agresivi, mai individualişti, mai egoişti, însă 1 lângă 1 ne îndeamnă să ne gândim şi la ceilalţi. Când apar astfel de evenimente tragice, dezastre, ne obligă să ne gândim şi la alţii. Nu este un număr foarte rău”, a spus Oana Hanganu.

Ea a precizat că 11 este numărul puterii, conform Cabalei. ” Întrucât înseamnă 1 lângă 1, puterea se amplifică. Omul modern suferă de cel mai mare păcat, trufia. Vrea să stăpânească totul, iar de cele mai multe ore natura îi dă nişte lecţii”, a arătat la România TV astrologul.

Oana Hanganu a precizat că există şi lucruri bune la această dată.De exemplu, un om care are destinul 11, poată să fie un om excepţional. Însă, dacă nu îşi pune în valoarea talentele şi câştigă trufia, va avea de plătit, a adăugat ea.

Astrologul a precizat că în luna martie sunt trei planete de foc într-un semn de pământ şi s-ar putea să fie atentate sau cutremure, dar nu neapărat fizice, ci evenimente care să schimbe lumea.

„Există anumite elemente care ţin de astrologia europeană, combinate cu astrologia chinezească, care vorbesc despre posibilitatea producerii unui cutremur. Luna martie este una tensionată, sunt trei planete foarte grele în zodii de pământ, aduc o energie negativă asupra Pământului. În plus, în anul Dragonului se petrec cele mai puternice cutremure, la nivel mondial”, a mai spus Oana Hanganu.