Ce spun cadourile de Crăciun despre bărbatul care ţi le dăruieşte

Orice ţi-ar dărui iubitul de Sărbători, ţie ţi se umple inima de bucurie... că doar de la el! Şi totuşi, fiecare cadou spune nişte lucruri importante despre cel care îl oferă.

RomaniaTV.net
18 dec. 2012, 10:08
Ce spun cadourile de Crăciun despre bărbatul care ţi le dăruieşte

Articole vestimentare

Barbatii care fac cadouri de acest fel sunt pasari rare. Inseamna ca au incredere in gusturile lor, considera ca te cunosc indeajuns si ii preocupa suficient de mult infatisarea ta (deh, mandria asta!). Dar sa vedem ce anume vrea sa-ti spuna fiecare articol in parte.

ROCHIE DE SEARA. I-a trebuit un an sa-si dea seama cat esti de rafinata si eleganta; asta ar fi prima varianta. Daca in general te imbraci sport si nu esti adepta fustelor sau tocurilor, rochia este un mod de a-ti spune ca vrea sa eliberezi femeia sexy din tine (nu inseamna ca s-a plictisit de look-ul tau, dar ar trebui sa-l mai surprinzi din cand in cand).

LENJERIE INTIMA. In primul rand, ar trebui sa fii multumita daca ti-a nimerit masurile. Asta inseamna ca-ti cunoaste si-ti apreciaza trupul, dar ca si-ar dori sa fii ceva mai indrazneata in pat (anul acesta ai fost cam timida!), sa-i indeplinesti macar o parte din fantezii. Daca acest dar a venit ca urmare a faptului ca tu esti „colectionara”, e semn ca iubitul tau e un tip sensibil, receptiv la dorintele tale.

HAINE CALDUROASE DE IARNA. Ca e vorba despre un set (caciula, fular, manusi) sau un pardesiu, nu prea conteaza. Ceea ce spun aceste cadouri este faptul ca iubitul tau si-a dat seama ca esti o femeie sensibila si fragila si ca trebuie sa te protejeze mai mult  (desigur, aici ar putea interveni si o lipsa totala de imaginatie sau faptul ca nu a avut timp sa-ti caute un cadou). Iar daca e un costum de schi, mesajul lui e ca si-ar dori sa fiti ceva mai activi de acum incolo, ca e dornic de noi aventuri.

Citeste pe Cosmopolitan.ro ce inseamna cand primesti de la iubitul tau bijuterii sau parfumuri.