Ce spun medicii despre șansele de supraviețuire ale lui Adi Bărar, fondatorul trupei Cargo, ajuns în stare gravă la ATI din cauza COVID

Fondatorul trupei Cargo, Adi Bărar, a fost internat în joi dimineață la secția de Terapie Intensivă a Spitalului Județean Timișoara. Medicii au vorbit despre cum evoluează starea sa de sănătate și despre șansele sale de supraviețuire.

26 feb. 2021, 10:51
Ce spun medicii despre șansele de supraviețuire ale lui Adi Bărar, fondatorul trupei Cargo, ajuns în stare gravă la ATI din cauza COVID

Starea de sănătate a artistului de la Cargo este fragilă deoarece suferă de mai multe afecțiuni, printre care şi ciroză hepatică.

Adi Bărar a ajuns la Unitatea de Primiri Urgenţe săptămâna aceasta, atunci când a fost testat pozitiv la virusul SARS-CoV-2

”Artistul Adi Barar a fost internat in data de 23 feb 2021, acum două zile, venind prin serviciul UPU direct pe secția ATI a Spitalului Clinic Județean de Urgență Timișoara. Starea lui este critică, dar stabilă. El a fost depistat cu COVID. Are comorbidități importante putem spune că starea lui este stabilă acum, el nu este totuși în afara oricărui pericol”, a declarat Raul Pătrașcu, manager la Spitalul Clinic Județean de Urgență Timișoara, potrivit Antena3.

Reprezentanții trupei Cargo au transmis un mesaj pe Facebook despre starea artistului.

„Azi, ziua de joi, îl găsește pe Adi Bărar la spital! Suntem îngrijorați pentru situația în care se află! Starea lui de sănătate este mai fragilă dacât ne-am fi putut închipui, obișnuiți fiind cu un Adi cu o constituție fizică puternică.

Toate gândurile noastre sunt acum alături de el, dorindu-ne totodată ca trecerea prin aceste momente să fie facută cu respect și decență din partea tuturor. Mulțumim! Vă vom ține la curent!”, au transmis cei de la Cargo.

Adi Bărar s-a născut la Timișoara pe 15 ianuarie 1960. Este chitarist, compozitor textier și producător muzical, fiind totodată fondatorul formației Cargo. În 1985 a fondat trupa rock Cargo, una dintre cele mai longevive şi mai de succes formaţii de gen din România. Unul dintre cei mai apreciaţi muzicieni din România, Adi Bărar se confundă cu istoria trupei Cargo, o trupă iubită de sute de mii de fani. În prezent, grupul e format din Adi Bărar (chitară), Adrian „Baciu” Igrişan (voce/chitară), Tavi Pilan (tobe), Ionuţ Cârjă (clape) şi Alin Achim (bas).