Ce spun obiceiurile tale de birou despre tine

De la parolele pe care le foloseşti până la gustările pe care le serveşti la birou, toate au câte ceva de spus despre personalitatea ta, susţin psihologii.

RomaniaTV.net
21 sept. 2012, 10:20
Ce spun obiceiurile tale de birou despre tine

Biroul tău este decorat cu…

– poze de familie şi „fleacuri” care îţi vorbesc despre amintiri speciale -> eşti o persoană de încredere, care ştie cum să menţină echilibrul perfect între carieră şi viaţa personală.

– un capsator, o agendă, pix şi computer -> organizarea este cuvântul care te caracterizează – nu e nimic mai rău decât să trebuiască să predai un proiect înainte de deadline-ul stabilit iniţial.

– jumătate din viaţa ta: parfumuri, biletele la film din weekend-ul trecut, toate aruncate la întâmplare -> eşti creativă şi flexibilă – o schimbare pe ultima sută de metri nu te va da peste cap.

Mail-urile tale sunt…

– aranjate frumos în foldere -> la tine în birou treci drept persoana care rezolva toate problemele. Prietenii şi colegii îţi cer mereu sfatul.

– înghesuite în Inbox: ai peste 2.000 acolo -> ai foarte multă încredere în tine şi prinzi din aer noile oportunităţi. Timp liber? Aproape că nu ştii ce înseamnă!

– pline cu „picanterii” de la prieteni -> eşti „omul-bun-la-toate”, care jonglează întotdeauna cu un milion de sarcini în acelaşi timp.

Parola ta la calculator constă în numere? Citeşte pe Cosmopolitan.ro ce spune acest lucru despre tine!