Ce spun Vanghelie, Prigoană şi Paleologu despre candidatura lui Irinel Columbeanu

Marian Vanghelie, Silviu Prigoană şi Theodor Paleologu, posibili candidaţi la Primăria Capitalei, nu se simt deloc ameninţaţi de intrarea lui Irinel Columbeanu în cursa pentru primărie. Reamintim că fostul soţ al Monicăi Gabor a anunţat astăzi că anul acesta se va lupta pentru fotoliul de edil-şef al Bucureştiului.

RomaniaTV.net
03 ian. 2012, 14:43
Ce spun Vanghelie, Prigoană şi Paleologu despre candidatura lui Irinel Columbeanu

Unul dintre cei despre care s-a speculat că va candida anul acesta pentru funcţia de primar general, Marian Vanghelie, primarul Sectorului 5, nu consideră a fi o problemă pentru el intrarea lui Irinel Columbeanu în cursa pentru Primăria Capitalei.  

„Aceasta este democraţia. Eu nu am nicio problemă, să fie sănătos. Fiecare are opţiunea lui şi să lăsăm oamenii să aleagă. Cred că este bine să fie cât mai multe candidaturi şi să fie şi candidaţi inventivi, cu soluţii, astfel încât bucureştenii să aibă de unde să aleagă şi într-adevăr să câştige cineva care să aibă reprezentativitate pentru Capitală”, a declarat Vanghelie, citat de Mediafax.

Iri nu dă fiori pedeliştilor

Nici aspiranţii pedelişti la funcţia de primar-general nu par a fi intimidaţi de anunţata candidatură a lui Columbeanu.

„Oricine are dreptul să candideze dacă nu există o hotărâre judecătorească care să-i limiteze acest drept şi dacă a împlinit 18 ani”, a declarat Silviu Prigoană, unul dintre pedeliştii pe care partidul îi ia în calcul pentru a-i arunca în lupta pentru primăria Bucureştilor.

În opinia sa, cu cât sunt mai mulţi candidaţi pentru Primăria Capitalei, cu atât voturile alegătorilor vor fi mai divizate.

Întrebat ce şanse are Irinel Columbeanu în cursa pentru primar general al Capitalei, Silviu Prigoană a spus: „Nu e treaba mea, nu sunt sociolog, nu-mi dau seama”.

Vicepreşedintele PDL Theodor Paleologu, afirmă însă că Irinel Columbeanu ar putea avea ceva şanse. „Pentru un anumit public, poate că da”, a afirmat Paleologu, citat de Mediafax.

Paleologu a arătat că îşi doreşte în continuare să fie candidatul PDL la Primăria Capitalei. „Cred că am argumente convingătoare atât pentru bucureşteni, în privinţa politicilor urbane, cât şi pentru colegii de partid, în privinţa oportunităţii politice a candidaturii mele, comasarea alegerilor fiind un argument în plus”, a spus Paleologu.