Ce spune Anghel Damian despre Theo Rose: „Am luat-o și e super”

Ce spune Anghel Damian despre Theo Rose. Noua relaţie dintre cei doi este în centrul atenţie în această perioadă şi chiar dacă regizorul nu a făcut nicio declaraţie despre artistă, Codin Maticiuc a dezvăluit părerea lui când a întâlnit-o pe cântăreaţă.

03 aug. 2022, 13:56
Ce spune Anghel Damian despre Theo Rose: „Am luat-o și e super”
Ce spune Anghel Damian despre Theo Rose

Ce spune Anghel Damian despre Theo Rose. Codin Maticiuc dezvăluie începuturile relației dintre Theo Rose și Anghel Damian. Deși artista a declarat că înainte ca totul să devină public foarte putine persoane știau de relația sa cu Anghel Damian, se pare că actorul Codin este unul dintre martorii acestei relații.

Citeşte şi: De ce nu se însoară Codin Maticiuc cu mama fetiţei? Actorul a dezvăluit motivul: „Mai stăm o tură”

Ce spune Anghel Damian despre Theo Rose

Actorul a făcut dezvăluiri inedite despre cei doi, spunând că regizorul s-a declarat fascinat de talentul actoricesc al cântăreței. „Foarte drăguț, din mai multe puncte de vedere. E foarte talentată și asta-mi tot spunea regizorul, Anghel Damian: Te gândești… n-a jucat niciodată nicăieri, n-a făcut cursuri, ați luat-o că e drăguță, că e super pe val, că e nume, că ai nevoie și de așa ceva’. Și el îmi zice: Nu, vezi că la casting am luat-o și e super talentată’. Mi-a zis de vreo 10-15 ori, îmi tot repeta asta. Și am văzut-o că joacă foarte, foarte bine. Intră imediat în personaj. Nu știu când are timp să și învețe. Că vine tot timpul cu textul învățat. Mi se pare foarte tare.

Să filmezi cu ea e foarte mișto. N-am avut foarte multe interacțiuni pentru că personajele noastre nu interacționează foarte mult. Dar am avut. Chiar scena în care m-am tăiat, eram cu ea. E foarte mișto în pauze. Știi, că în pauze, cu actorii, cu unul te înțelegi mai bine, cu alții… Noi doi în pauză… mai facem o prostie, un tik tok, facem glume. Toate prostiile le facem eu cu Theo„, a declarat Codin Maticiuc pentru Ciao.ro.