De ce nu se însoară Codin Maticiuc cu mama fetiţei? Actorul a dezvăluit motivul: „Mai stăm o tură”

De ce nu se însoară Codin Maticiuc cu mama fetiţei? În urmă cu câţiva ani, actorul era printre cei mai râvniți burlaci din showbizul autohton, titulatură care s-a schimbat în momentul în care a venit pe lume fiica lui, Smaranda.

08 iul. 2022, 12:38

De ce nu se însoară Codin Maticiuc cu mama fetiţei? După ce şi-a asumat relaţia cu Ana Pandeli, mama Smarandei, toată lumea se întreabă când va avea loc marele eveniment, adică oficializarea relaţiei. Ei bine, se pare că actorul nu ţine morţiş să se căsătorească, iar iubita lui gândeşte la fel ca el.

Citeşte şi: Fiica lui Codin Maticiuc, din ce în ce mai frumoasă. Imagini cu micuţa Smaranda, din vacanța petrecută în Dubai

De ce nu se însoară Codin Maticiuc cu mama fetiţei?

Codin recunoaște că nu este neapărat făcut pentru însurătoare, însă nici nu exclude, ca într-o zi, să o ducă pe mama copiilor lui în fața altarului. „Nu mă însor, păcatele mele. Nici ea nu vrea. Nu ne plac petrecerile astea. Ne plac petrecerile alea la care chiar te distrezi, nu unele unde ai o mie de obligații. Noi, de exemplu, la Smaranda nu am făcut botez, nu am făcut petrecere. Ne-am dus la biserică și am venit acasă cu nașii. Aia a fost.

Maximum de centrul atenției pe care mi-l permit este când îmi fac ziua de naștere, din când în când. Iar acolo pot să mă duc îmbrăcat cum vreau, în pantaloni scurți. Mai stăm o tură. Dar nici nu spun NU, că nu e ca și cum sunt împotrivă. Dacă îmi cere Smaranda că visează o nuntă și vrea mai repede, o iau repede pe mami să vadă cum este o nuntă. Ce mare lucru, că nu sunt atât de împotrivă?”, a declarat Codin Maticiuc pentru Ego.ro.

Codin Maticiuc aruncă bomba despre cluburile din România

Afaceristul a dezvăluit pe canalul său oficial de YouTube ce se întâmplă în cluburi, făcând dezvăluiri îngrijorătoare despre consumul de droguri în rândul tinerilor. Codin Maticiuc a vorbit despre petrecerile de 1 Mai de pe litoralul românesc și despre pericolele la care se expun tinerii în timpul acestor petreceri.

Cred că merg la mare de 1 Mai de peste 20 de ani. Și nu știu dacă am ratat două dăți (..) O perioadă au dominat cluburile de noapte, după care au apărut chestiile astea de zi și tot felul de concepte în care petrecerile încep ziua. (…) Ce se întâmplă acum e treaba asta cu drogurile. Sunt peste tot.

Toată lumea e drogată. 90% dintre oamenii pe care îi vedeți dacă ajungeți într-un club de noapte sau de zi, în Mamaia, în Vama Veche, probabil și în Costinești unde sunt copii, sunt morți de drogați. Cu cocaină, MDMA, ecstasy, toate prostiile”, a spus Codin Maticiuc pe canalul său de YouTube.