Ce spune Bia Khalifa după ce iubitul ei Fulgy s-a sărutat cu altă domnișoară: „Fata aia s-a frustrat tare. Ea este o roată de rezervă fără bani!”

Bia Khalifa și Fulgy sunt împreună și locuiesc sub același acoperiș. Blonda se pare că îl iubește foarte mult pe băiatul Vioricăi şi al lui Ioniţă de la Clejani deoarece nu a comentat nimic rău la adresa lui. În schimb, blonda a avut cuvinte dure la adresa tinerei cu care s-a sărutat iubitul ei.

15 feb. 2023, 20:22
Ce spune Bia Khalifa după ce iubitul ei Fulgy s-a sărutat cu altă domnișoară: „Fata aia s-a frustrat tare. Ea este o roată de rezervă fără bani!”

Bia Khalifa a trecut cu vederea infidelitatea iubitului ei, care s-a sărutat recent cu o domnișoară misterioasă.

Blonda spune că ea și Fulgy formează un cuplu tare invidiat, iar iubitul ei nu este deloc supărat după ce s-a sărutat recent cu Sișu.

Citiți și: Bia Khalifa se sărută pătimaș cu Tudor Sișu, în plină stradă. Imaginea îl va înfuria pe Fulgy

Bia Khalifa: „Nu m-am despărțit de Fulgy nici măcar o clipă!”

În urmă cu două săptămâni, Fulgy și-a surprins iubita de ziua ei și i-a dăruit un buchet imens de trandafiri și i-a scris și o dedicație de dragoste: „E frumos în mintea mea. E plină de tine”. Bia Khalifa a fost emoționată și i-a mulțumit iubitului ei pentru surpriză și i-a transmis că îl iubește foarte mult.

„De unde și până unde acest lucru? Eu și acum sunt cu el în mașină! Am văzut ce a postat pe rețelele de socializare iubitul meu, însă vreau să îți zic că eu dorm cu el în pat și stau sub același acoperiș…nu alta. Am văzut filmulețul, asta este, ce vrei să îi fac se mai întâmplă! Fata aia s-a frustrat tare. Ea este o roată de rezervă fără bani. Eu sunt Bia cea blondă și cu bani.

Mi-am dat seama că eu cu Fulgy suntem un cuplu tare invidiat. Ieri (n.r – luni) am fost la „mama soacră” pentru că a fost ziua ei de naștere. Ne înțelegem foarte bine. A fost frumos la aniversarea ei, ne-am distrat, am râs, am glumit. I-am cumpărat un cadou foarte frumos, sper să îi placă. Nu vreau să dezvălui încă ce cadou pentru că aștept o reacție din partea ei, dar pot să zic că este un lucru ce mi l-aș cumpăra și mie, atât”, a declarat Bia Khalifa pentru Click!

Fulgy a mărturisit că face ce vrea și nu se mulțumește cu o singură femeie în viața sa. Astfel, s-a sărutat cu o altă femeie și a făcut imaginile publice.

„Oricum cei care mă cunosc știu că Mr. Moft face ce vrea. Băieți, fete, femei, bărbați, cu voi vorbesc, de n-oi avea gagici cât aveți voi membri, sunteți nebuni la cap?! Dar nu pe bani, pe dulceață. Fata asta pe care am postat-o acum este una de i-am rupt eu gura, ați înțeles? Sunt fanul ei, ea face videochat”, a spus Fulgy, pe live-ul făcut pe contul său de socializare.

@fulgylive #foryou #fy #fypage #mrmoft #fulgy ♬ sunet original – fulgylive

Citiți și: De ce a fost încătușată Bia Khalifa la aeroport. Sindicatul Europol face lumină după incidentul cu iubita lui Fulgy