Ce spune Bianca Drăguşanu despre relaţia cu milionarul turc Cengiz Şıklaroğlu. Cum a început totul

Bianca Drăguşanu a povestit cum a început relaţia de prietenie dintre ea şi milionarul turc Cengiz Şıklaroğlu. Fosta soţie a lui Alex Bodi şi excentricul milionar s-au cunoscut pe Instagram.

09 dec. 2020, 13:05
Ce spune Bianca Drăguşanu despre relaţia cu milionarul turc Cengiz Şıklaroğlu. Cum a început totul

Bianca Drăguşanu spune că a fost abordată de milionarul Cengiz Şıklaroğlu pe Instagram, pe vremea când era căsătorită cu Alex Bodi.

”Ne-am cunoscut pe instagram. Cred că acum un an mi-a scris, dar eu eram căsătorită. Da, eram căsătorită. Şi mi-a verificat profilul şi a văzut că sunt căsătorită, deci nu am răspuns…”, a spus Bianca Drăgușanu despre începutul prieteniei cu milionarul turc, potrivit Spynews. 

Ce spune Bianca Drăguşanu despre relaţia cu milionarul turc Cengiz Şıklaroğlu. S-au întâlnit la Istanbul

Fosta soţie a lui Alex Bodi şi milionarul turc s-au întâlnit prima oară la Istanbul.

”Când Bianca a venit aici i-am zis că o ştiu pentru că ţi-am trimis un mesaj anul trecut, dar apoi am şters mesajul pentru că am văzut că este căsătorită. Apoi mi-a zis că da, că este căsătorită”, a spus Cengiz Şıklaroğlu.

Excentricul milionar neagă că ar trăi o poveste de dragoste alături de Bianca Drăguşanu şi spune că între ei este doar o relaţie de prietenie. Acesta a ieşit recent din închisoare şi spune că trebuie să-și regleze tot ceea ce a lăsat nerezolvat, iar abia apoi poate să se gândească la o relație.

Citeşte şi Bianca Drăguşanu, gest uriaş pentru fata cea mică a lui Alex Bodi FOTO

”Nu! Nu. Bianca este foarte diferită. Viaţa mea este atât de diferită… Poate că ea ar vrea, poate că eu aş vrea să fie ceva între noi, dar viaţa mea… Începe o perioadă grea pentru mine pentru că abia am ieşit din închisoare, acum 4 luni şi să am o relaţie este foarte greu pentru mine.

Avem nevoie de timp. Orice bărbat şi-ar dori-o pe Bianca. Este ceva normal. Dar acum nu am timp pentru că trebuie să muncesc. Şi mai am şi alte probleme: nu pot ieşi. Stau numai în Istanbul. Nu pot veni în România. Nu pot ieşi de aici.

Cred că Bianca s-ar plictisi de mine. Şi poate după două luni ar spune că vrea să meargă la petreceri, iar eu nu pot să merg şi mi-ar spune că nu mă mai vrea.” , a spus milionarul turc pentru Antena Stars, citat de Spynews.

Bianca Drăguşanu spune şi ea că sunt doar prieteni şi că nu au avut nicio aventură.

”Nu am avut nicio aventură. Suntem doar prieteni. Le-am spus tuturor, dar nu m-au crezut. Şi avem această frază cu „baby are you lost?” (nr. „iubire, te-ai pierdut?”) pentru că atunci când am venit prima dată aici, m-am pierdut. Eram în taxi, şi el a trimis o maşină după mine. Nu am aşteptat maşina şi am plecat de la hotel cu 5 minute înainte.

El a trimis maşina, iar eu am plecat. Şi m-a sunat: „Bună, baby, unde eşti? Maşina este în faţa hotelului tău.”, iar eu am spus: „Nu ştiu unde mă aflu, cred că m-am pierdut.” Şi mi-a spus cuvintele astea magice: „Te-ai pierdut, baby girl?”. Şi i-am zis că da, m-am pierdut. Şi toată lumea crede că e ceva mai mult din cauza acestei fraze”, a spus Bianca Drăgușanu despre fraza pe care o folosește mai tot timpul atunci când face legătură la milionarul turc!