Ce spune Blaga despre candidatura Elenei Udrea la parlamentare

Preşedintele PDL, Vasile Blaga, nu exclude o candidatură a Elenei Udrea pentru un nou mandat de parlamentar. Blaga a explicat pentru gandul.info că Udrea este un candidat viabil al PDL cu condiţia ca fostul ministru al Dezvoltării să explice ceea ce a făcut bun.

RomaniaTV.net
20 sept. 2012, 14:00
Ce spune Blaga despre candidatura Elenei Udrea la parlamentare

„Dacă va şti să explice ce a făcut, în timpul care a rămas, da (poate fi un candidat viabil -n.r.), pentru că un anumit comportament a făcut ca mulţi colegi de-ai noştri aflaţi în funcţii publice să-şi facă bine datoria la minister – iar gradul de absorbţie la Ministerul Dezvoltării a fost de departe cel mai mare dintre programele operaţionale – totuşi un anumit mod de a explica sau un anumit comportament i-a adus în situaţia să nu aibă o imagine tocmai bună”, a spus Blaga.

Potrivit unor surse din PDL, conducerea democrat-liberalilor nu ar mai dori-o pe Elena Udrea pe liste la alegerile din decembrie pe motiv că aduce prejudicii de imagine partidului.

Cu toate acestea, fosta şefă a PDL Bucureşti intenţionează să-şi asume o candidatură, cel mai probabil în ţară, nu în Bucureşti unde a candidat în 2008, în calcul fiind luat un colegiu din Neamţ.