Ce spune clarvăzătoarea Maria Ghiorghiu despre al Treilea Război Mondial! “Va apăsa Putin butonul roşu?”

Celebra clarvăzătoare Maria Ghiorghiu a făcut noi previziuni despre al Treilea Război Mondial.

07 mart. 2022, 11:20
Ce spune clarvăzătoarea Maria Ghiorghiu despre al Treilea Război Mondial! “Va apăsa Putin butonul roşu?”

Celebra clarvăzătoare susține că pe fondul acțiunilor militare demarate de Rusia în Ucraina panica este tot mai mare în întreaga lume.

Pe blogul ei,  Maria Ghiorghiu a transmis un mesaj despre situația actuală. Mai mult decât atât, aceasta a prezis că nimeni nu va apasă “butonul roșu”.

CITEȘTE ȘI: Maria Ghiorghiu, noi dezvăluiri despre România: „Totul a durat circa 10 secunde”

„În aceaste zile pline de chin, de groază şi suferinţă, zile în care Războiul lui Putin a curmat multe vieţi, cu siguranţă ne întrebăm cu toţii, lumea întreagă de pe pământ se întreaba, dacă va apăsa Putin butonul roşu, daca va da Bomba Nucleară. Dragilor, nici Putin şi nici altcineva din această lume, de pe acest pământ, nu va mai apăsa butonul roşu, nu vor mai da Bomba Nucleară!

Şi iarăşi vă veţi întreba şi pe bună dreptate, de unde ştiu eu toate acestea? Vă voi răspunde chiar acum: de la DUHUL CEL PREA SFÂNT, de la DUMNEZEU şi de la MĂICUŢA DOMNULUI.

CITEȘTE ȘI: Maria Ghiorghiu, o nouă premoniţie despre viitorul omenirii, care dă fiori: „Multe braţe îmbrăcate în mâneci negre, care aplaudau frenetic”

Astăzi dimineaţă, m-a trezit un glas care spunea aşa: „Mai sunt şi copii.”

Dar un alt glas, adăuga cu fermitate: „Nu se pune problema distrugerii în masă! Categoric, nu vor fi folosite armele de distrugere în masă!”

Aşadar dragii mei, nimănui să nu-i fie teamă că va veni sfârşitul lumii întregi, că vreo ţară ar îndrăzni să declanşeze Bomba Nucleară. Repet: Nici Putin şi nimeni altcineva, nu va da Bomba sau Bombele Nucleare!” spus Maria Gheorghiu.