Cosmina Păsărin, declaraţii despre o nouă ŞEDINŢĂ FOTO în Playboy şi despre OPERAŢIILE ESTETICE

Deşi a avut câteva pictoriale incendiare în revista Playboy, Cosmina Păsărin demolează cele vehiculate în ultima vreme şi spune că nu ar mai realiza o şedinţă foto în acele circumstanţe, deoarece nu ar mai avantaja-o. Fiindcă astfel de pictoriale sunt strâns legate de frumuseţea modelului, Cosmina Păsărin a vorbit într-un interviu şi despre operaţiile estetice.

RomaniaTV.net
27 mart. 2015, 10:02
Cosmina Păsărin, declaraţii despre o nouă ŞEDINŢĂ FOTO în Playboy şi despre OPERAŢIILE ESTETICE

Cosmina Păsărin este una dintre vedetele la care majoritatea bărbaţilor au visat, atunci când i-au văzut potenţialul din pictorialele revistei Playboy. Cu toate că primul său pictorial a ajutat-o enorm în carieră, succesul Cosminei Păsărin a venit atunci când aceasta a realizat o şedinţă foto incendiară alături de Nicoleta Luciu, scriu cei de la SpyNews.

Cosmina Păsărin a făcut marele anunţ

Pentru că succesul a fost unul garantat, în ultima vreme s-a zvonit că aceasta ar mai realiza cât de curând o nouă şedinţă foto. Din păcate, pentru fanii Cosminei Păsărin, vedeta spune că nu ar mai poza vreodată în reviste pentru bărbaţi, arătându-se destul de vehemntă în ceea ce veşte această decizie. Mai mult decât atât, Cosmina Păsărin a mai spus că deşi încă nu s-a gândit la vreo posibilă operaţie estetică, dacă va fi nevoie va apela la ajutorul medicilor.

„Eu nu vreau să mai pozez. Nu m-aş mai simţi confortabil în situaţia asta. Ăsta este şi motivul foarte sincer pentru care nu aş mai face asta.

Nu m-am gândit la mărirea sânilor, dar la un moment dat, dacă va fi nevoie, pentru corectarea ridurilor, pentru că vreau să fiu mereu tânără. Ridurile, dacă la un moment dat se vor adânci, pe cuvântul meu de onoare că voi interveni, voi face ceva”, a declarat Cosmina Păsărin.

Citeşte şi  Cosmina Păsărin, mai sexy ca acum 14 ani când poza în Playboy FOTO