Ce spune despre tine fiecare aluniţă de pe corp

O teorie antică, asiatică, explică ce semnificaţie au aluniţele de pe corpul tău. Aşa că vă prezentăm harta cu aluniţe şi ce reprezintă fiecare.

RomaniaTV.net
06 apr. 2012, 12:56
Ce spune despre tine fiecare aluniţă de pe corp

Aluniţa 1 – Viaţa o să fie o provocare pentru tine şi o să existe perioade când n-o să-ţi fie uşor. Vestea bună este că dacă aluniţa este roşiatică şi este mai mult în faţă decât în spate, o să treci cu uşurinţă peste orice obstacol.

Aluniţa 2 – Eşti o persoană predispusă la stres. Aminteşte-ţi să tragi adânc aer în piept şi să te calmezi de fiecare dată când de simţi presat de cei pe care îi iubeşti.

Aluniţa 3 – Eşti o persoană populară şi eficientă, iar viaţa ta o să fie un lung şir de provocări. Îţi place să munceşti şi în egală măsură să ai o viaţă socială dezvoltată. Cel mai probabil vei ocupa o funcţie înaltă şi plină de responsabilităţi.

Aluniţa 4 – O aluniţă apropiată de mijlocul pieptului te avertizează să ai grijă la ce mănânci şi la alimentaţia nesănătoasă, mai ales dacă aluniţa este neagră şi proeminentă. Dacă este de culoare deschisă, înseamnă că vei avea noroc în dragoste şi un partener de viaţă care te va iubi enorm.

Aluniţa 5 – O aluniţă pe partea superioară a sânilor reprezintă o viaţă fericită, cu puţine griji. Trebuie totuşi să ai grijă de sănătatea ta, mai ales când te apropii de vârsta de 50 de ani.

Aluniţa 6 – Acesta este semnul persoanelor foarte ambiţioase şi cu aspiraţii înalte. De asemenea, anunţă un viitor încununat de succes profesional.

Aluniţa 7 – O aluniţă în acest loc simbolizează un om bun la suflet şi generos. Eşti o persoană care-şi ţine promisiunile şi de onoare în afaceri.

Aluniţa 8 – O aluniţă pe stomac reprezintă o persoană foarte norocoasă; viaţa ta o să fie una lipsită de complicaţii şi sigură. Această aluniţă este una norocoasă şi cu cât este mai mică, cu atât este mai bine.

Aluniţa 9 – O astfel de aluniţă prezice noroc la bani, mai ales dacă este de culoare închisă şi foarte vizibilă. Cu cât este mai mică, cu atât este mai bine. Dacă aluniţa atinge buricul, ai toate şansele să devii un om foarte bogat.

Aluniţa 10 – Se spune că persoanele care au o astfel de aluniţă vor avea mulţi copii.

Aluniţa 11 – La fel ca aluniţa 10, posesorul aluniţei 11 va fi binecuvântat cu copii ascultători, care vor ajunge departe în viaţă.

Aluniţa 12 – Semn de noroc, deşi vei avea şi nişte momente de răscruce.

Aluniţa 13 – Este în general un semn ce indică frumuseţe. Vei avea noroc ca şi partenerul de viaţă să fie înzestrat cu frumuseţe pe măsură.

Vezi aici restul aluniţelor şi harta