Ce spune Doiniţa Oancea despre copii: „Nu regret, lucrurile s-au așezat cum trebuie”

Ce spune Doiniţa Oancea despre copii. În ultima vreme, discută tot mai puţin de viaţa personală, preferă să se deschidă privind cariera ei de actriţă, iar ce se întâmplă "în spatele scenei", preferă să nu dea din casă prea mult.

02 sept. 2022, 10:47
Ce spune Doiniţa Oancea despre copii: „Nu regret, lucrurile s-au așezat cum trebuie”
Ce spune Doiniţa Oancea despre copii

Ce spune Doiniţa Oancea despre copii. Vedeta nu a vrut să dezvăluie dacă se află într-o relaţie sau este singură, însă a precizat că iubeşte foarte mult copiii. Nu regretă faptul că nu şi-a întemeiat o familie până acum, pentru că aşa a vrut Dumnezeu şi merge pe încrederea Lui.

Citeşte şi: Lora o face praf pe Doiniţa Oancea. Artista rupe tăcerea după 6 ani: „Ea nu a fost prietena mea”

Ce spune Doiniţa Oancea despre copii

Iubesc copiii. (zâmbește) Lucrurile s-au așezat cum trebuie, sunt sigură de asta, deci nu, nu regret! Cred foarte tare în Dumnezeu și cred că El nu a lăsat să se întâmple până acum poate pentru că nu trebuia! Am încredere că toate s-au întâmplat cum trebuiau să se întâmple„, a declarat Doiniţa Oancea, pentru Viva.ro.

Vizavi de un motiv pentru care nu ar putea trece într-o relaţie, Doiniţa Oancea a mărturisit că infidelitatea nu o poate ierta. Nu a vrut să detalieze acest subiect, însă zice că înşelatul spune foarte multe lucruri despre relaţia respectivă, dar şi despre persoanele implicate.

Este o întrebare foarte delicată, pe care o privesc acum dintr-o altă perspectivă. Iar în momentul ăsta, aș prefera să nu vorbesc foarte mult despre asta. Nu sunt deloc de acord cu infidelitatea. Mi se pare că vorbește foarte mult despre relație, despre cel care înșală, dar și despre cel înșelat. Nu vreau să mă apuc să vorbesc din punct de vedere psihologic… așa că, din nou, mă opresc aici. În relațiile mele, din câte știu – și știu bine (râde) – nu„, a mai mărturisit actriţa.

Doinița Oancea, secretul ca să se mențină în formă

Doinița Oancea a avut mereu norocul să nu aibă probleme cu greutatea. Însă pentru a ajunge la forma aceasta a apelat la câteva trucuri. Actrița a dezvăluit că a muncit ca să se întrețină și că, atunci când simte că ia câteva kilograme în plus, ia imediat măsuri.

Ca să se întrețină, Doinița a spus că mănâncă sănătos și are trei mese pe zi. Din planul ei alimentar sunt excluse din start prăjelile și tot ce înseamnă fast-food. ”Nu a fost necesar până acum (n.r. să își schimbe silueta) și probabil că da, aș face-o. Este meseria pe care o iubesc cel mai mult. Da, aș face și asta, chiar dacă după ar fi greu să slăbesc. Nu mănânc mult de felul meu, dar mănânc prost.

Am un truc. Când mă îngraș câteva kilograme, recurg la 3 mese pe zi, fiecare masă cu legume, proteină și fruct, dar și o felie de pâine integrală. Așa slăbesc sănătos. Nu mai mănânc prăjeli, fast-food, ci cât mai natural și sănătos. Carnea o mănânc friptă, legumele în salată sau pe grătar”, a spus actrița.