Lora o face praf pe Doiniţa Oancea. Artista rupe tăcerea după 6 ani: „Ea nu a fost prietena mea”

Lora o face praf pe Doiniţa Oancea. Artista rupe tăcerea după ce s-a spus că i-a furat iubitul actriţei. În 2014, Lora divorța de Dan Badea, iar un an mai târziu, artista și managerul ei, Ionuț Ghenu, care înainte a fost iubitul Doiniței Oancea, au format un cuplu.

25 oct. 2021, 10:40
Lora o face praf pe Doiniţa Oancea. Artista rupe tăcerea după 6 ani: „Ea nu a fost prietena mea”
Lora o face praf pe Doiniţa Oancea

Lora o face praf pe Doiniţa Oancea. Cântăreaţa a fost invitată în podcastul lui Cătălin Măruță, unde a vorbit pentru prima dată despre începutul relației cu Ionuț Ghenu.

Când am început să vorbim mai mult (n.r Lora şi Ghenu). Era un an foarte nasol. Aveam două emisiuni TV și am avut peste 130 de concerte în anul acela, în 2014. Problemele personale ne-au făcut să vorbim. Era un fel de terapie de grup.

M-am apropiat în perioada aia foarte tare și cu dansatoarele. În momentul în care ești prieten cu un alt om, tu vezi nedreptățile din viața lui altfel. Când tu știi niște chestii nu mai vezi superficial. El era într-o relație, dar era și nu era”, a declarat Lora.

Citeşte şi: Lora se pregătește să aibă un copil. Vedeta a mărturisit cum a influențat-o mama ei în luarea acestei decizii

Lora o face praf pe Doiniţa Oancea

Artista era condamnată de cei din jur că i-ar fi furat iubitul prietenei sale de la acea vreme, Doiniţa Oancea. Lora a evitat până acum acest subiect, însă a decis că este momentul să lămurească situația după atâția ani.

Pentru că avea un contract semnat cu Antena 1, Lora a mărturisit că nu avea cum să se apere. „Eu nu aveam cum să mă apăr. Că eram la Antena 1, dar eram atacată la Kanal D. Fiecare reacționează la durere. Mi-am păstrat cât de cât creierii și nu am început să scot eu armele. M-am mai întâlnit cu ea la vreo două evenimente. Nu vorbim dacă ne vedem.

E foarte greu. (…) Dacă mâine Ionuț se îndrăgostește de o prietenă de-ale mele, eu niciodată nu o să fiu omul care să lovească în cineva care s-a îndrăgostit de altcineva.

Nu, ea nu a fost prietena mea. Când ea a spus că nu am fost prietenele cele mai bune a fost prea târziu, când deja răul a fost făcut.

Eu atunci eram divorţată. Într-adevăr, e o chestie acolo, care încă mă deranjează. Simt că mi s-a făcut o super mare nedreptate, că oamenii se întâlnesc, se înţeleg, se despart, o iau de la capăt cu alte persoane şi că asta este fix treaba lor.

Oamenii trebuie să înţeleagă că cine plânge primul, are dreptate. Dacă plângi la televizor şi plângi primul, ai dreptate. Am o relație senzațională cu Ionuț. Nimic nu se construiește pe înșelătorie”, a mai mărturisit Lora.

https://www.youtube.com/watch?v=sgWFl8IVS6c


loading...