Ce spune Florin Călinescu despre filmele „Teambuilding”, „Taximetriști” și „Romina VTM”

Florin Călinescu a vorbit despre cele mai populare și vizionate filme românești care rulează în cinematografe. Celebrul prezentator a fost impresionat de comediile "Teambuilding", "Taximetriști" și "Romina VTM" și chiar a mărturisit că se gândește să scrie scenarii.

01 feb. 2023, 20:14
Ce spune Florin Călinescu despre filmele „Teambuilding”, „Taximetriști” și „Romina VTM”

Florin Călinescu a fost invitat luni seara în podcastul lui George Buhnici, unde și-a exprimat părerea cu privire la câteva dintre cele mai noi producții cinematografice de la noi din țară, precum „Teambuilding”, „Romina, VTM” sau „Taximetriști”.

Citiți și: Florin Călinescu: „În România, preşedinţii sunt puşi de Servicii. Nu contează dacă eşti Iliescu, Băsescu…” 

Florin Călinescu a lăudat cele mai noi comedii românești: „Jos pălăria!”

„Toate aceste producții sunt necesare, de la Teambuilding la Romina, la Taximetriști, pentru că duc lumea acolo, la cinematograf. Și pentru asta, jos pălăria. Mai sunt importante pentru că și-au pus bănuții lor în joc, nu CNC, nu pile, nu șmecherii, nu jurii aranjate. Respectul meu pentru oamenii care-și pun banii lor, care-și fac filmele pe munca lor, pe timpul lor” , a spus fostul jurat de la „Românii au talent”.

De când a încetat colaborarea pe care o avea cu Prima TV unde a avut o emisiune care îi purta numele, celebrul prezentator este foarte activ pe rețelele de socializare, mai exact pe Instagram, YouTube și TikTok.

De asemenea, Florin Călinescu a mărturisit că este dezamăgit de faptul că oamenii și-au pierdut interesul pentru televiziune și chiar ia în calcul să scrie scenarii pentru filme.

„Acum cred că mă apuc să scriu scenarii de film. Abia acum, pentru că sunt leneș, pentru că astăzi văd că este un public care părăsește… Fugim ca Sparatacus, în masă, din televiziune, ca spectator. Reîntineresc și eu, energii noi, formate noi, nu mai trebuie să mă duc… Știi ce povară era pentru mine? Am fost director la Teatrul Mic 15 ani și am jucat de două ori, nu-mi place să mă duc la ora fixată de alții undeva. Nu-mi place să mă duc să mă îmbrac fixat de alții. Așa, pot să fiu creativ la mine în pijama, la mine în curte, pe casă, în fața casei, în metrou, oriunde. Libertatea mea de acum începe. Îmi pare rău că nu mai am 18 ani. Dacă eu eram acum la 18 ani și era situația tehnologică asta, mâine plecam în America și la ora asta eram cel mai tare creator de conținut de pe globul pământesc. Să nu te miri dacă o să mă vezi pe YouTube sau pe TikTok vorbind în engleză”, a spus Florin Călinescu în podcast-ul lui George Buhnici.

Citiți și: Florin Călinescu schimbă macazul după ce a renunţat la televiziune: „Libertatea mea de acum începe. Așa, pot să fiu creativ la mine în pijama, la mine în curte, pe casă, în fața casei, în metrou, oriunde”