Ce spune Florin Salam despre vaccinul anti-Covid: „Dumnezeu te apără și noi suntem căliți”

Ce spune Florin Salam despre vaccinul anti-Covid. De aun an de zile, toate evenimentele și concertele au fost anulate la scară mondială, artiștii fiind extrem de afectați de acest aspect. Printre ei se numără și Florin Salam, dar cu toate acestea, tot nu este convins de existența coronavirusului.

15 mart. 2021, 14:18
Ce spune Florin Salam despre vaccinul anti-Covid: „Dumnezeu te apără și noi suntem căliți”
Ce spune Florin Salam despre vaccinul anti-Covid

Ce spune Florin Salam despre vaccinul anti-Covid. „În orice țară te duci sunt aceleași probleme. De ce să plec de aici dacă oricum nu ai unde să cânți? Nu dau voie la petreceri. Așteptăm să rezolve. Nu trebuie să crezi cu tărie în acest virus sau cum îi spuneți voi. Dumnezeu te apără și noi suntem căliți. Am mai răcit și acum 10 ani, o să răcesc și mâine numai că acum au dat denumirea asta de coronavirus.”, a spus Florin Salam.

Citeşte şi: Florin Salam şi-a avariat maşina de 200.000 de euro. Rolls-Royce-ul a ajuns la service FOTO

Ce spune Florin Salam despre vaccinul anti-Covid

Artistul a mărturisit că nu ar vrea să se vaccineze, dar dacă va fi nevoie o va face, atât el, cât şi familia lui. „Poate autoritățile vor spune cândva să nu mai facem. Așteptăm, vedem încă nu ne-am gândit la asta. N-am vrea să-l facem, dar dacă va trebui, o să-l facem.”, a mai spus artistul la Antena Stars.

Florin Salam îşi plânge durerea, la şase luni de la moartea fratelui

Fratele lui Florin Salam a murit la doar 45 de ani, toamna trecută, după ce a fost diagnosticat cu COVID-19. La șase luni de când și-a pierdut fratele, manelistul a făcut primele declarații despre acest moment dificil din viața sa.

Mi-e dor el! Așa a vrut Dumnezeu să se întâmple. Eu am trecut prin multe de-a lungul anilor, dar am zis să nu mai întristez oamenii, nici fanii, nici familia. Oricum, știe toată lumea despre fratele meu. Cuvintele mele sunt prea mici ca să spun cât îl iubesc sau că mi-e dor de el. Poate așa i-a fost soarta și lui și mie, să împărțim ceea ce am împărțit. Dacă e acolo sus, la Dumnezeu, mă ajută mai mult și cândva ne vom reîntâlni cu toții acolo”, a spus Florin Salam.