Ce spune forma burţii despre tine. Poţi avea probleme mari de sănătate

Ai observat ca ai acumulat mai multa grasime in zona taliei si ca esti mereu balonata? Acestea sunt indicii ca ceva nu functioneaza cum trebuie in organismul tau.  

18 aug. 2018, 15:29
Ce spune forma burţii despre tine. Poţi avea probleme mari de sănătate

Daca burta ta este lasata si grasimea se concentreaza in partea de jos a abdomenului – Ai putea fi stresata. Exista studii care spun ca persoanele perfectioniste dezvolta acest tip de burta. Pentru a scapa de acest timp de burta, trebuie sa te relaxezi, sa renunti la junk food si sa nu mai bei asa multa cafea.

Daca ai burta foarte lasat – Este un indicator ca muncesti prea mult. Cel mai bine este sa ai o dieta echilibrata pentru a scapa de acest tip de stomac.

Daca burta este foarte moale – Stai  foarte mult pe scaun si consumi multe alimente bogate in zaharuri. In plus, mananci atunci cand esti stresata. Cel mai bine ar fi sa renunti o perioada la alcool, faina si gluten. 

Burta este tare si umflata – Probabil ai indigestie sau gaze. Intoleranta alimentara poate cauza aceasta problema, asa ca testeaza-te sa vezi ce alergii alimentare ai.