Ce spune forma posteriorului despre sănătatea ta

Mărimea și forma posteriorului pot spune multe lucruri despre sănătatea unei persoane. Doar mărimea sa poate indica unele condiții generale de sănătate. În general, oamenii tind să creadă că depozitele de grăsime sunt rele pentru sănătate, însă s-ar putea să nu fie o afirmație valabilă în toate cazurile. Iată ce indică forma posteriorului cu privire la sănătatea ta!

11 iul. 2017, 13:12

Formă pătrată

Forma pătrată a posteriorului poate indica mai multe lucruri. Poate semnala faptul că persoana în cauză face exerciții, însă nu are un posterior ferm încă, sau poate indica prezența grăsimii în zona de deasupra posteriorului. Dacă te afli în această situație, nu te îngrijora, deoarece exercițiile simple te pot ajuta să îndepărtezi cu ușurință grăsimea nedorită din această zonă și să tonifiezi mușchii.

Formă rotundă

Forma rotundă a posteriorului indică o condiție de sănătate bună. Această formă indică, de asemenea, o rezervă mică de grăsime în partea superioară a posteriorului. Nu îți face griji, această grăsime este ușor de îndepărtat.

Formă de inimă

Aceasta s-ar putea să fie forma la care toate femeile visează. Acest tip de posterior este mai mare în partea de jos și devine din ce în ce mai mic pe măsură ce te uiți spre talie. Pe cât de atrăgător arată, această formă s-ar putea să indice prezența unei acumulări de grăsime în partea superioară a corpului.

Citeşte mai multe pe eva.ro