Ce spune Gina Pistol despre al doilea copil: „Se știe foarte bine povestea noastră”

Ce spune Gina Pistol despre al doilea copil. Prezentatoarea de la „Chefi la Cuțite” are o fetiţă împreună cu Smiley şi se simte o femeie împlinită, mai ales că a rămas însărcinată destul de greu. Vedeta a vorbit despre dorința de a aduce un al doilea copil pe lume.

13 dec. 2021, 17:55
Ce spune Gina Pistol despre al doilea copil: „Se știe foarte bine povestea noastră”
Ce spune Gina Pistol despre al doilea copil

Ce spune Gina Pistol despre al doilea copil. Nașterea micuței Josephine Maria le-a adus multă bucurie în suflete, pe care au împărtășit-o cu cei din jur, chiar dacă nu-și doresc să-și arate fiica în mediul public.

Ce spune Gina Pistol despre al doilea copil

Blondina își consideră fetița o minune, căci a întâmpinat multe probleme înainte să rămână însărcinată, așa că deocamdată vrea să se bucure de familia sa și să nu forțeze prea mult mâna destinului în acest sens.

Când nu ai copil toată lumea te întreabă când faci un copil. După ce faci un copil, nici nu a prins bine… și al doilea copil când? Stai să-mi revin după primul copil. Lasă-mă puțin.

Nu știu…. al doilea copil când o vrea Bunuțul pentru că se știe foarte bine povestea noastră și cred că îi forțăm puțin mâna lui Dumnezeu cu al doilea copil. Să ne bucurăm de micuță”, a spus Gina Pistol.

Citeşte şi: Gina Pistol dezvăluie cum s-au comportat bărbații cu ea după ce a pozat goală într-o revistă pentru adulți: „Am dat cu ei de pâmânt”

Gina Pistol, despre începutul relaţiei cu Smiley

Chiar dacă ziarele au început să scrie că cei doi formează un cuplu, artistul şi prezentatoarea TV nu se afişau împreună, nici măcar pe reţelele de socializare. A trecut ceva timp până când au confirmat povestea lor de dragoste.

Noi eram împreună de câteva luni bune, înainte să se afle. Mai mergeam cu el pe la concerte, mai mergeam pe la Ha. Şi cel mai mişto e că erau fete singure şi se dădeau la el, crezând că este singur. Era super fun! Cumva, oamenii citeau despre noi că suntem împreună, şi totuşi, erau fete care veneau şi se dădeau la el.

Nu pot să zic că trec cu vederea foarte uşor, când merg cu al meu undeva, femeile ştiu că este cu mine, mă şi văd pe acolo cu colţul ochiului şi se dau în spectacol în faţa lui. Asta cere un şpiţ în fund.

Eu i-am spus lui Andrei de la început, că are toată libertatea să facă ce vrea, dar vezi dacă merită. Adică merită să rişti ceea ce ai cu mine pentru cinci minute de flirt sau să mă pui pe mine într-o lumină proastă?

Eu am avut bărbaţi care erau vânaţi de faţă cu mine, pe faţă.

Sunt fericită acum, ce îmi pot dori mai mult?! Am un om lângă mine pe care îl iubesc şi care mă iubeşte, am un copil minunat, ai mei sunt sănătoşi, sunt bine, ce îmi pot dori mai mult?!„, a declarat Gina Pistol în podcast-ul lui Speak.