Gina Pistol, înşelată cu cea mai bună prietenă: „Într-un moment de slăbiciune, el s-a culcat cu ea”

Gina Pistol, înşelată cu cea mai bună prietenă. Vedeta are o familie fericită acum, trăieşte o frumoasă poveste de dragoste alături de Smiley, căruia i-a dăruit o fetiţă superbă, însă nu a fost ocolită de experienţe neplăcute. Prezentatoarea a recunoscut că a fost înşelată.

19 nov. 2021, 18:20
Gina Pistol, înşelată cu cea mai bună prietenă: „Într-un moment de slăbiciune, el s-a culcat cu ea”
Gina Pistol, înşelată cu cea mai bună prietenă

Gina Pistol, înşelată cu cea mai bună prietenă. Chiar dacă acum viața ei se apropie de perfecțiune, în trecut, blondina a avut de suferit. Într-un interviu acordat emisiunii ”Dincolo de aparente”, Gina Pistol a dezvăluit că un fost iubit a înșelat-o cu o prietenă foarte bună.

Gina Pistol, înşelată cu cea mai bună prietenă

Am suferit enorm de mult. Când eram mai mică spuneam că nu o să iert niciodată un bărbat care o să mă înșele. Viața te aduce uneori în niște situații…

Am avut o relație de 6 ani. A fost o chestie foarte urâtă. Era o femeie din grupul nostru de prieteni. Într-un moment de slăbiciune, el s-a culcat cu ea. Iar eu am aflat. A fost foarte dureros”, a spus Gina Pistol.

Citeşte şi: Gina Pistol a dezvăluit o mare dramă din viaţa sa. Vedeta a izbucnit în lacrimi: Nu ai cum să lași un om ca mine

Gina Pistol revine la Chefi la Cuțite

Gina Pistol revine la Chefi la Cuțite, după ce în martie a născut o fetiţă. După o absență îndelungată în care s-a dedicat în totalitate micuței Josephine, iubita lui Smiley se arată acum nerăbdătoare de începerea emisiunii.

Pe timpul sarcinii, îndrăgita prezentatoare TV a fost înlocuită de către Irina Fodor, soția lui Răzvan Fodor. Acum este pregătită să-i întâmpine pe concurenţii de la „Chefi la Cuțite”, pentru că noul sezon este este tot mai aproape să înceapă.

Fanii vedetei au fost surprinși de apariția ei şi s-au arătat foarte bucuroși că iubita lui Smiley în sfârșit a revenit pe micile ecrane. (Citeşte AICI mai multe detalii)