Ce spune Lora despre IDILA cu Keo

Andreea Bălan şi Lora au ceva în comun, mai exact pe cineva. Pe Keo, cu care ambele ar fi avut o legătură de lungă durată.

19 ian. 2015, 17:26
Ce spune Lora despre IDILA cu Keo

Nu de puţine ori, presa a speculat că presupusa relaţie pe care a avut-o Lora cu fostul iubit al Andreei Bălan reprezintă motivul pentru care cele două ar fi amice doar de ochii lumii, potrivit ziarulring.ro.

Însă, ambele părţi neagă aceste zvonuri: „Andreea m-a sfătuit să nu iau nimic la modul personal şi să nu mă mai las afectată de mizeriile astea. Suntem prietene de la vârsta de 10 ani. Andreea m-a ajutat, m-a sfătuit, ţinem una la alta! Andreea, săraca, a stat pe telefon să mă liniştească pe mine, că eu încă nu sunt la fel de călită ca şi ea.”, a declarat Lora.

Uluită de zvonuri, Lora susţine că este şi a fost exclusă vreo apropiere amoroasă între ea şi fostul iubit al colegei de breaslă.

Faptul că au existat câteva mângâieri într-un videoclip al acestuia nu înseamnă că au fost şi iubiţi, susţine ea: „Singura legătură dintre mine şi Keo a fost în videoclipul cu Puya, de acum 5 ani, >, în care am jucat rolul iubitei lui Keo. Doar am colaborat şi suntem prieteni, am fost toţi la concerte împreună”.