Ce spune Maia Morgenstern despre Sharon Stone şi Andy Garcia

Cunoscuta actriţă Maia Morgenstern este colegă de platou cu Sharon Stone în producţia americană filmată în România "What About Love".

RomaniaTV.net
09 aug. 2012, 19:12
Ce spune Maia Morgenstern despre Sharon Stone şi Andy Garcia

Vedeta noastră spune că Sharon Stone este adevărată actriţă: „E un om extrem de seiros, care nu se întinde nici la bancuri, nici la glume, nici la farse. Este un om, o actriţă. Adevărul este că nu ne-am adunat la petrecere. Faptul că regizorul a creat o atmosferă plăcută şi destinsă, pentru a ne putea, într-adevăr, exprima liber, este extraordinar. A avut intuiţia de a lăsa frâu liber imaginaţiei, deci ne-a făcut să ne eliberăm şi să încercăm să discutăm pe marginea personajelor”, a declarat Maia Morgenstern pentru ziarul Ring.

Cât despre Andy Garcia, Morgenstern spune că este un om conştient de valoarea sa: „Când ai de lucru, nu încap nici fiţe, nici fumuri. Când ştii că ai un material important şi preţios cu care lucrezi, propriul tău talent, de care se cuvine să fii conştient, nu încape loc de înfumurare. Încape doar preocuparea de a cizela ceea ce ţi-a fost dăruit prin har”, a mai povestit actriţa noastră.