Ce spune Ministrul Educației despre Selly. ”Există un pericol, are o mare putere”

Sorin Cîmpeanu a reacționat în urma petrecerii pe care a organizat-o cu ocazia zilei sale de naștere. Ministrul Educației a vorbit și despre impactul pe care îl are celebrul vlogger asupra tinerilor.

01 mart. 2021, 22:57
Ce spune Ministrul Educației despre Selly. ”Există un pericol, are o mare putere”

Ce spune Ministrul Educației despre Selly. Sorin Cîmpeanu susține că este regretabil ce s-a întâmplat în acest weekend, însă acesta susține că sunt aspecte contradictorii deoarece acesta a avut și alte acțiuni responsabile.

Ce spune Ministrul Educației despre Selly

”E regretabil ceea ce s-a întâmplat. Mă gândesc la faptul că sunt aspecte contradictorii deoarece am văzut și alte acțiuni foarte responsabile care intră în contradicție flagrantă cu ceea ce s-a întâmplat în acest weekend. Deci, e greu de format o opinie pentru că am văzut și bune și rele. Un influencer are o mare putere, mai ales la acest nivel. Există un pericol, după cum există și șansa să urmeze abordările bune, constructive, pe care le-am văzut, în mai multe rânduri din partea lui“, a precizat ministrul Sorin Cîmpeanu.

Citește și: Selly, chef cu zeci de persoane, băutură şi manele în plină pandemie! Tzancă Uraganu i-a cântat până dimineaţă! VIDEO

Vloggerul Selly, pe numele său real Andrei Șelaru, a fost amendat de poliţiştii din Ilfov, după ce şi-a sărbătorit aniversarea în plină pandemie, fără a respecta măsurile de protecţie. Acesta a fost amendat de Poliţie, după ce şi-a sărbătorit ziua de naştere cu manelişti, numeroşi prieteni, fără să ţină cont de regulile impuse pentru a limita răspândirea COVID-19.

Selly a fost sancţionat în urma petrecerii date cu ocazia împlinirii a 20 de ani. Imagini de la cheful dat de Şelly au fost imortalizate în mai multe clipuri publicate pe pagina de Instagram a vloggerului, notează G4media.La eveniment au participat mai multe persoane, printre care manelistul Tzancă Uraganu chiar dacă petrecerile private sunt interzise în actualul context pandemic.

„La mulţi ani pentru Selly al nostru“, a spus manelistul înainte să îi dedice melodia „Sunt Johnny Nebunu”, fredonată de Selly şi întreaga audienţă.

Potrivit sursei citate, polițiștii au reușit să identifice trei persoane, deocamdată, printre care și vloggerul, pe care le-au amendat cu 15 mii de lei.

Citește și: Gina Pistol a publicat primele imagini cu camera fetiței. Prezentatoarea TV, la un pas de naștere