Ce spune numele tău despre tine

Aşa cum zodiile şi-au lăsat amprenta asupra oamenilor, cel puţin pentru cei care cred în ele, aşa şi numele are un cuvânt de spus asupra destinului celui care îl poartă. 

RomaniaTV.net
17 nov. 2012, 15:29
Ce spune numele tău despre tine

Fiecare litera corespunde unei cifre si ca si aceasta are o semnificaţie, scrie Kudika. Daca numele tau incepe cu diacritice, urmareste semnificatiile initialei celei mai aproapiate, respectiv S sau T.

Litera A corespunde, evident, cifrei 1, cifra invingatorilor. Litera A este litera celor care schimba lumea, a celor care vor sa detina controlul, sa regizeze totul. Pentru acestia, este foarte importanta increderea in sine, siguranta, responsabilitatea. Nu vor putea accepta sau recunoaste niciodata ca au dubii. Cei cu initiala A sunt curajosi, indrazneti, „dezghetati”, au stofa de lideri, iar meseriile vor fi de obicei legate de misiunea de a arata altora calea.

Litera B. Aceasta, cu numarul de ordine in alfabet, este adesea asociata dualitatii si emotivitatii. Pentru ca cifra corespondenta acestei litere este 2, o putem interpreta ca litera (si, respectiv, cifra) a iubirii, a cuplului, acestea reprezentand prioritatile persoanei cu initiala B. Cel mai adesea, litera B este semnul unei persoane prietenoase, generoase, calme care, totusi, poate tinde spre egocentrism sau narcisism.

Puteţi citi restul semnificaţiilor aici.