Ce spune oja ta despre tine

Alegerea culorilor când vine vorba de vestimentaţie, dar şi de manichiură şi pedichiură nu este întâmplătoare.Dacă ţinutele le adaptăm pe parcurs în funcţie de material sau de sezon, oja aleasă pentru unghii este întotdeauna o emanaţie a propriei personalităţi, dar şi a stării de spirit. Aşadar, oja ta ce spune despre tine?

25 aug. 2013, 14:07
Ce spune oja ta despre tine

Oja rosie

Fara doar si poate, rosul este afirmarea suprema a stilului, a elegantei. Este cea mai seducatoare culoare, atrage atentia Leatrice Eiseman, expert in cromativa la Pantone Color Institute (SUA), citata de ivillage.com. Desi industria cosmetica a evoluat si pe piata gasim toate nuantele posibile la toate culorile posibile, oja rosie clasica reprezinta reintoarcerea la traditionalism, la feminismul si senzualitatea pur a femeii in plina emancipare, dar sigura pe sine si neinfricata.

Oja albastra

Cand ne gandim la oja albastra clar nu ne apare in minte un bleu pal, pastel, ci unul mai puternic cromatic. Desi este o culoare rece, trebuie sa stim ca cele mai puternice focuri ard cu flacara albastra. Specialistul in cromatica de la institutul american atrage atentia ca femeia care alege culoarea albastra pentru unghii este cea care vrea sa se afirme, vrea sa iasa in evidenta fara sa-o fie teama ca o da in bara. Ii place sa experimenteze si se distreaza facand-o.

Citeşte mai mult pe lyla.ro

Citeşte şi Cum realizezi manichiura cu săruturi VIDEO