Ce spune ora naşterii despre tine

Numerologia este domeniul care poate caracteriza usor o persoana. Specialistii spun ca ora nasterii ne influenteaza foarte mult si ne ofera anumite trasaturi, astazi vorbim despre acest lucru si suntem tare curiosi  sa aflam daca vi se potriveste caracterizarea.

RomaniaTV.net
26 ian. 2015, 06:29
Ce spune ora naşterii despre tine

Orele 00.00 – 02.00

Specialistii spun ca daca esti nascut in acest interval orar esti caracterizat de dorinta de invatare si acumulare de informatii. Nimic nu te incanta mai mult decat un lucru nou, repede vrei sa aflii cum a fost creat, care este utilitatea lui si eventual cine a fost inventatorul. Fiind o persoana curioasa nu-ti scapa mai nimic. Casele, masinile sau orice alte bunuri de patrimoniu nu sunt atat de importante pentru tine si vrei ca statutul tau intelectual sa fie cat mai bine accentuat.

Citeşte şi: Ce spune ziua naşterii despre tine

Confortul tau este cel mai important lucru din viata ta si lupti puternic sa obtii tot ceea ce iti doresti. Casele luxoase, obiectele de valoare, masinile puternice si obiectele la moda sunt cele care te incanta cel mai mult, tocmai de aceea vei lupta mereu pentru un scop. Nu te lasi pagubas si te dai de zece ori peste cap pentru a intra in posesia obiectului visat. Tocmai de aceea incerci sa te orientezi spre castigurile usoare, stii ca nevoile tale sunt costisitoare si daca nu reusesti sa obtii banii usor, vei munci din greu pentru ca dorintele tale sa fie indeplinite.

Orele 04.00 – 06.00

Cel mai bine ti se potriveste postura de conducator si in cazul in care nu ai deja o functie importanta sau nu esti un factor de decizie, faci tot ce este necesar sa urci la tribuna si sa dictezi activitatea. Uneori este posibil sa faci sacrificii foarte mari pentru a ajunge intr-o astfel de pozitie si chiar daca te doare, mergi fara oprire. Este bine sa ai grija pentru ca dorinta ta de a risca este uneori daunatoare.

Orele 06.00 – 08.00

Aparent pari cel mai egoist om din grupurile in care activezi. In realitate esti o persoana sensibila, atenta la detalii si dornica sa ofere cat mai mult ajutor celor dragi, cu greu reusesti insa sa exprimi si sentimentele si vei avea foarte mult de luptat pentru a satisface nevoile celor apropiati. In timp vei ajunge sa te ocupi mai mult de altii, decat de tine.

Orele 08.00 – 10.00

Diplomatia te caracterizeaza si te ghideaza. Ai un succes extraordinar cand vine vorba de socializare, iar cei cu care interactionezi te plac si isi doresc compania ta. Ai putea activa cu succes in politica sau domenii care presupun comunicarea. Fiind ahtiat dupa pozitia ta sociala si renumele tau, faci orice sacrificiu pentru a putea ajunge acolo unde iti doresti.

Orele 10.00 – 12.00

Esti o persoana autoritara si materialista, iar acest lucru nu este rau pentru ca tintele tale in viata sunt mari si in mare parte din cazuri reusesti sa le atingi. De asemenea esti curios, atent la detalii si implicat in activitatea ta. Mai rau este atunci cand incerci sa-i verifici pe cei din jur, provoci putina tensiune, dar reusesti sa-ti explici apoi intentia ta care in adanc este una buna.

Citeste mai mult pe Revista TEO