Ce spune părintele Constantin Necula despre femeile care își vând trupul pe internet ca să-și poată întreține familia. „Se discută, se pocăiește și vedem”

Au mai rămas doar câteva săptămâni până la sărbători, iar Părintele Constantin Necula a venit cu mai multe sfaturi pentru români.

29 nov. 2023, 14:09
Ce spune părintele Constantin Necula despre femeile care își vând trupul pe internet ca să-și poată întreține familia. „Se discută, se pocăiește și vedem”

Preotul a vorbit despre persoanele pubice care consumă substanțe interzise și care dau, astfel, un exemplu negativ celor care îi urmăresc.

Citește și Ce ajutoare nu se mai dau în 2024. Aproape 2 milioane de români vor fi afectaţi de tăierea acestor vouchere

„Eu sunt Președintele Crucii Albastre din România, avem cel mai serios centru de terapie antialcool și antidrog din țară. Muncesc de 30 de ani acolo, ce mesaj mai mare decât acesta, să aibă grijă și să caute să nu se împrăștie! Unii zic că sunt vectori de imagine. Le spun tot timpul «atenție, vectorialitatea se frânge prima, celelalte mai rămân»”, a spus părintele Constantin Necula pentru Cancan.

Întrebat ce sfaturi are pentru enoriașii care în timpul anului păcătuiesc, dar în perioada sărbătorilor cred că dacă țin post își spală toate păcatele, preotul a spus că „ei cred bine, să se spovedească liniștiți și să-și caute duhovnici pe măsura sufletului lor. Oamenii au nevoie de foarte multă liniște. Dacă am fi atenți, eu cred că de fapt mai mult decât liniște, au nevoie de siguranța liniștii. Și n-ar fi greu să le-o oferim, de fiecare dată să fie atenți ce pot face și ce pot crește din dragostea lor oamenii”.

Legat de faptul că tot mai multe persoane în spațiul public își vând poze cu trupul pe platformele sociale ca să își poată întreține familia, Constantin Necula nu a comentat, ci a spus că fiecare caz „se discută, se pocăiește și vedem”.

„Nu pot judeca un scenariu, că nu sunt de la Facultatea de Teatru, sunt de la cea de Teologie”, a mai spus el.

Cum a reușit Constantin Necula să devină viral pe internet

„Cred că este ajutorul necondiționat al colegilor din presă, care m-au chemat să spun doar lucruri bune. Cum eu n-am nici televiziune, n-am nici Facebook măcar, e munca lor pe seama muncii mele și eu sunt bucuros pentru asta. Aș răspunde simplu, zi de zi am încercat să fac asta”, a continuat părintele.

„Eu nu mă uit la cifre niciodată. Mă duc, povestesc cu oameni care îmi sunt prieteni, de obicei, sau cu care rămân foarte bun prieten după aceea. Și mă bucur că oamenii se uită, ne întâlnim pe stradă, ne strângem mâna, nu mi-am pus în minte nicio clipă să fac rating”.

Citește și Unde merg turiștii în minivacanța de Sfântul Andrei și 1 Decembrie? Românii au plătit, în medie, 855 de lei pentru un sejur de Ziua Națională