Ce spune PDL-istul care s-a văzut la ceas de seară cu Geoană

Surprins la o întâlnire, la restaurant, cu Mircea Geoană, deputatul PDL Cătălin Croitoru neagă că are intenţia de a părăsi PDL şi a se alătura formaţiunii politice pe care fostul preşedinte PSD plănuieşte să o lanseze. Croitoru afirmă că s-a aflat în compania lui Geoană pentru că-i este vechi prieteni şi că nu au făcut altceva decât să  "bea un şpriţ".

17 ian. 2012, 16:31
Ce spune PDL-istul care s-a văzut la ceas de seară cu Geoană

Tabloidul Cancan a publicat o serie de fotografii în care deputatul PDL de Bucureşti, Cătălin Croitoru, este prezent într-un restaurant, alături de Mircea Geoană şi Florentin Gust, finul lui Geoană.

Fotografia îl plasează pe pedelistul Croitoru în contextul în care fostul lider al PSD a anunţat că îşi va lansa cât de curând un nou partid, iar deputatul Florentin Gust a părăsit Partidul Conservator pentru a urma drumul politic al lui Geoană.

Contactat de RTV.NET, Cătălin Croitoru a negat, însă, că ar avea intenţia de părăsi PDL. Ba chiar susţine că şansele lui Geoană de a pune pe picioare o nouă formaţiune sunt mici.

„Eu am partid, ce-mi trebuie mie altul? Să-ţi faci partid în ziua de azi e complicat, astea sunt poveşti că-şi face Geoană partid„, a declarat Cătălin Croitoru pentru RTV.NET.

„Am fost la şpriţ cu doi prieteni. Mă cunosc cu ei de cincisprezece ani. Ştiţi că suntem în vacanţă, iar Florentin, când a venit de la Craiova, m-a sunat şi mi-a spus „hai, mă, nu ne vedem şi noi?”. Am fost să beau un şpriţ cu doi prieteni. Sunt sătul de scenarita asta”, ne-a declarat deputatul democrat-liberal.

Mai mult, Cătălin Croitoru afirmă că imaginile prezentate de Cancan reprezintă o operaţiune de filaj a sa în toată regula, comandată de „tot felul de colonei şi maiori„.

„Aia a fost o operaţiune clară de filaj. Pentru că să ştiţi, m-am uitat şi eu, iar acolo e un film făcut cu aparatură profesională pe care nu o au cei de la Cancan„, a mai precizat pedelistul.

Întrebat  cine ar avea interesul să-l fileze, deputatul a declarat că nu are un răspuns.