Ce spune Ponta despre întoarcerea Adrianei Săftoiu în PDL

Premierul Victor Ponta a declarat, luni, că are o părere bună despre fosta liberală Adriana Săftoiu, care a devenit purtător de cuvânt al Partidului Democrat Liberal.

08 apr. 2013, 14:39
Ce spune Ponta despre întoarcerea Adrianei Săftoiu în PDL

Am o părere bună despre d-na Săftoiu şi am avut întotdeauna. Dar, mă rog, acum asta e – să fim adversari politici, se întâmplă”, a spus premierul la Palatul Parlamentului, scrie Agerpres.

Adriana Săftoiu s-a înscris pe 8 aprilie în PDL şi a acceptat propunerea de a fi purtător de cuvânt al partidului, a anunţat preşedintele democrat-liberalilor Vasile Blaga, luni, înainte de şedinţa Biroului Permanent Naţional.

„Da, a acceptat şi mă bucură acest lucru. O să avem această discuţie la începutul primei şedinţe a noului Birou Permanent Naţional ales sâmbătă în cadrul Consiliului Naţional de Coordonare. (…) O cunosc foarte bine pe doamna Săftoiu, am lucrat excepţional într-o perioadă asemănătoare pentru partid, 2001-2004”, a declarat preşedintele PDL întrebat de presă dacă Adriana Săftoiu va fi noul purtător de cuvânt al democrat-liberalilor.

Despre faptul că numirea ca purtător de cuvânt al PDL a Adrianei Săftoiu ar putea fi considerată ca un gest de frondă la adresa preşedintelui Traian Băsescu, liderul democrat-liberalilor a punctat că demersul său nu a vizat acest lucru.