Ce spune procurorul general Augustin Lazăr despre scandalul în care e implicată şefa DNA, Laura Codruţa Kovesi

Procurorul general al României, Augustin Lazăr, a făcut declaraţii pe tema scandalului în care este implicată şefa Direcţiei Naţionale Anticorupţie (DNA), Laura Codruţa Kovesi. Lazăr spune că așteaptă sfârșitul anului pentru a evalua activitatea șefei DNA, nu doar pentru scandalul de plagiat, ci și pentru dosarele trimise înapoi la parchet de către judecători.

18 oct. 2016, 06:44
Ce spune procurorul general Augustin Lazăr despre scandalul în care e implicată şefa DNA, Laura Codruţa Kovesi

„Bilanţul activităţii unei structuri a Ministerului Public se efectuează la sfârşit de an când şi procurorul şef al DNA prezintă un raport al activităţii, ca şi altfel procurorul şef al DIICOT şi la sfârşit de an se evaluează dacă, într-adevăr, anumite structuri au anumite probleme de funcţionare, restituiri şi achitări. Sunt, într-adevăr, în fiecare an însă ele sunt într-un procent foarte rezonabil pentru activitatea Ministerului Public, în general”, a declarat procurorul şef al României, Augustin Lazăr. 

CITEŞTE ŞI Băsescu o atacă dur pe Kovesi: „Văd că a făcut din DNA o măciucă politică”. Ce spune despre arestare

Traian Băsescu o acuză pe şefa DNA, Laura Codruţa Kovesi, că a transformat instituţia pe care o conduce într-o „măciucă politică” cu ajutorul căreia sunt întocmite dosare politicienilor în funcţie şi nu numai. Prezent la #RomâniaTV#, duminică seara, fostul şef al statului a vorbit inclusiv despre arestarea sa. Detalii, aici.