Ce spune Vanghelie despre plecarea Aurei Vasile

Vicepreşedintele PSD Marian Vanghelie crede că trecerea Aurei Vasile la UNPR reprezintă o pierdere pentru PSD şi reproşează faptul că formaţiunea condusă de Victor Ponta nu a reuşit să trateze cu responsabilitate plecarea acesteia.

RomaniaTV.net
07 mart. 2012, 18:01
Ce spune Vanghelie despre plecarea Aurei Vasile

„Eu nu pot să fiu cel care să le spun tuturor colegilor noştri ce să declare sau cum să declare. Fiecare este stăpân pentru ceea ce declară şi este responsabil pentru ce declară. Dacă declaraţiile lor au făcut şi vor face bine în interiorul partidului rămâne de văzut, dacă vor face rău, rămâne iarăşi de văzut. Eu consider că este o pierdere Aura Vasile şi consider că nu am reuşit să tratăm cu responsabilitate plecarea ei”, a spus Vanghelie, citat de Mediafax.

El a precizat că există şi unele momente în care colegii din PSD nu se simt în echipă, iar mesajul dat acestora nu trebuie să fie acela că formaţiunea s-ar bucura de plecarea lor, ci unul de menţinere în interiorul partidului.

„Cred că sunt momente în care colegi de-ai noştri nu se simt în echipă şi atunci trebuie să avem în vedere munca şi anii în care au fost în acest partid şi trebuie să vedem cum putem să le dăm un mesaj astfel încât să îi ţinem în interiorul partidului, nicidecum să fim bucuroşi că pleacă. Dar aici sunt opinii diferite, e un partid mare PSD-ul, sunt foarte mulţi lideri marcanţi, unii care sunt în afirmare şi cred că tot timpul îşi va spune cuvântul „, a arătat Vanghelie.

Întrebat dacă va pleca după Aura Vasile, Vanghelie a răspuns: „Nu plec nici dacă vor unii, nici dacă nu vor alţii”.

Deputatul Aura Vasile a fost numită, săptămâna trecută, vicepreşedinte al UNPR Bucureşti.

Potrivit unui comunicat al UNPR, Biroul Politic Permanent al Organizaţiei UNPR Bucureşti a desemnat-o pe Aura Vasile ca vicepreşedinte al filialei, după ce aceasta s-a înscris în UNPR în decembrie 2011.