Ce spune zodia despre rutina ta de fitness

Sunt exerciţiile şi obiceiurile tale de la sala de sport cumva determinate de astrologie? Are această ştiinţă vreun impact asupra antrenamentelor tale? Semnul tău zodiacal îţi oferă vreun indiciu despre cum ar putea fi experienţa ta la sala de fitness?

23 oct. 2014, 10:47
Ce spune zodia despre rutina ta de fitness

Ei bine, daca si tu crezi in horoscop si in astrologie, atunci cu siguranta vei crede ca acestea cu siguranta joaca un rol in activitatea ta fizica. Citeste in continuare si vezi daca obiceiurile tale de la sala de sport se aliniaza cu descrierea ta.

Berbec

Berbecii se pun pe ei pe primul loc intr-o majoritate de situatii, motiv pentru care aceste persoane sunt dedicate programului lor de la sala de sport. Nativii sunt determinati si sunt persoane ambitioase, care isi stabilesc obiective clare si fac tot ce le sta in putinta pentru a le atinge. De asemenea, Berbecii sunt foarte competitivi. Poti gasi un nativ nascut in Berbec in sala defitness in cele mai multe zile ale saptamanii.

Citeşte şi Care este piatra preţioasă care ţi se potriveşte, în funcţie de zodia ta

Taur

Indivizii nascuti in acest semn zodiacal au tendinta de a fi mai materialisti decat alte zodii, motiv pentru care aspectul lor personal si tot ce tine de estetica sunt atat de importante pentru ei. Taurii sunt oameni stabili si de incredere, asa ca tind sa isi respecte programul de la sala de fitness. Si pentru ca sunt foarte rabdatori, Taurii nu se infurie atunci cand nu vad rezultate imediate. In loc furie, Taurii continua sa lucreze din greu pentru a-si atinge obiectivele personale in ceea ce priveste modelarea corpului.

Citeşte şi HOROSCOP: Obiceiuri care te feresc de ghinion, în funcţie de zodie

Gemeni

Nativii din Gemeni au tendinta de a fi foarte sociabili, asa ca ii recunosti dupa felul in care, de obicei, stau de vorba cu alte persoane la sala de fitness. Gemenii vad aceasta zona mai degraba ca pe un loc unde pot cunoaste oameni si nu ca pe un loc unde chiar sa se poata antrena fizic. Gemenii tind sa fie persoane agitate, asa ca nu o sa ii prinzi pe un aparat de cardio mai mult decat pot face fata.

Citeşte şi Zodiacul dulciurilor: Ce brioşe preferi în funcţie de zodie

Rac

Nativii Raci iubesc sa stea aproape de casa, asa ca au mai multe sanse sa se antreneze in viata privata decat intr-o sala de sport deschisa si uriasa. Racii, de asemenea, au tendinta de a fi introvertiti, lucru care explica de ce unii dintre ei isi pot dori sa se indeparteze de spatiile super-aglomerate precum salile de fitness. Si daca nu vad iemdiat rezultatele pe care si le doresc, Racii adeseori vor deveni descurajati.

Leu

Nativii din Leu au tendinta de a avea orgolii uriase si fixatii asupra valorii propriei persoane, asa ca ar avea sens de ce iubesc sa mearga la sala de sport. Si atunci cand Leii se exprima, ei au tendinta de a actiona un pic cam in zadar. Asa ca daca nu au un corp masiv care sa ii sustina, oare ce ar mai putea sa demonstreze in acest caz?

Descopera celelalte zodii pe feminis.ro.