Ce spune zodia ta despre stilul în care îţi planifici nunta

HOROSCOP: În viaţa de zi cu zi eşti o fire liniştită şi foarte calculată? Ei bine, nu te lăsa înselată de acest lucru, pentru că atunci când vine vorba de nunta ta, te poţi transforma într-o adevărată "bridezilla". Iată ce spune zodia ta despre cum vei planifica cel mai important eveniment din viaţa ta.

11 iun. 2015, 12:56
Ce spune zodia ta despre stilul în care îţi planifici nunta

Berbec

Cea mai importantă zi din viaţa ta trebuie să fie plină de entuziasm şi pasiune. Nimeni nu va şti ce haos se desfăşoară în perioada pregătirilor pentru marele eveniment. Este nevoie de multă muncă pentru a crea iluzia perfecţiunii, fapt pentru care, să nu te mire dacă totul se va desfăşura sub o notă dramatică.

Taur

Faci totul din dragoste şi nu îţi place să exagerezi când vine vorba de rochia de mireasă, mâncare sau decoraţiunile de nuntă. Eşti o fire romantică, condusă de planeta Venus, iar prin simplitate reuşeşti să faci totul să fie minunat, frumos şi special. Atunci când dai un ban, te aştepţi ca toate serviciile să fie pe măsura aşteptărilor.

Gemeni

Eşti persoana care deleagă sarcini şi care preferă să îndrume persoanele din jur, decât să le ordone să facă un lucru. Nu intenţionezi decât să te distrezi foarte mult, să te bucuri de cea mai importantă zi din viaţa ta şi să te asiguri că vei crea un moment inedit pe care nimeni nu-l va uita vreodată.

Rac

Atunci când se schimbă ceva în viaţa ta, îţi place să se audă peste mări şi ţări. Dacă decoraţiunile nu sunt pe placul tău, schimbi totul de la A la Z şi nu te gândeşti deloc la banii pierduţi. Eşti o fire care se răzgândeşte pe ultima sută de metri, lucru ce le dă foarte mari bătăi celor din jur.

Leu

O mireasă Leu nu poate fi impresionată decât prin lucruri măreţe, excentrice şi scumpe. Chiar dacă vei fi nevoită să dai toate economiile pentru un serviciu, nimic nu te poate determina să renunţi la ceea ce iubeşti. Consideri că eşti cea mai importantă persoană, iar frâiele trebuie să stea întotdeauna la tine.

Descoperă celelalte zodii pe feminis.ro.