Ce spune zodiacul despre sexualitatea femeilor

Astrologii spun că semnul zodiacal sub care te-ai născut îţi influenţează felul de a fi şi în pat. Astfel, dacă ştii ce zodie este partenera ta, îţi poţi face o idee despre modul în care se vor desfăşura partidele de sex, vei şti să-i anticipezi dorinţele şi cum să o satisfaci.

RomaniaTV.net
08 mai 2013, 20:43
Ce spune zodiacul despre sexualitatea femeilor

Femeia Berbec

Ai de-a face cu o adevărată maşină de sex. Femeia Berbec este de neoprit, îi plac partidele lungi de sex, lente, în care să-şi satisfacă toate dorinţele. Nu se grăbeşte să ajungă la final, pentru că vrea să savureze fiecare moment al partidei de sex.

Femeia Taur

Femeii Taur îi place foarte mult să fie atinsă, peste tot. Fiecare atingere este un pas mic către orgasm. Femeia Taur este, de obicei, tăcută în pat şi nu prea îţi dă indicaţii, aşa că trebuie să fii atent la fiecare mişcare pentru a-ţi da seama ce-i place şi ce nu.

Femeia Gemeni

Este genul de femeie care mai degrabă ar vorbi decât să facă sex. Femeia Gemeni nu acordă o mare importanţă sexului şi face sex doar din „obligaţie” atunci când se realizează că poate pierde bărbatul de lângă ea dacă îl mai ţine „pe uscat”.

Femeia Rac

Se plânge mai tot timpul. Când nu face sex prea des nu-i convine. Când face sex mai des, nu-i convine. Niciodată nu ştii când vede paharul prea gol sau prea plin. Este foarte greu de ghicit.

Citeşte mai mult pe problemesex.ro

Citeşte şi Ce fetişuri are în funcţie de zodie