Ce spunea Deea despre nunta cu Dinu Maxer, acum două luni: „Nu știu ce a fost în capul nostru”

Ce spunea Deea despre nunta cu Dinu Maxer, acum două luni. Cei doi au uimit pe toată lumea cu vestea despărțirii, după 18 ani de relație. Motivul pentru care au luat această decizie nu a fost dezvăluit, cel mai probabil vor să își protejeze copiii.

29 mart. 2023, 09:41
Ce spunea Deea despre nunta cu Dinu Maxer, acum două luni: „Nu știu ce a fost în capul nostru”
Ce spunea Deea despre nunta cu Dinu Maxer, acum două luni

Ce spunea Deea despre nunta cu Dinu Maxer, acum două luni. Cei doi și-au început relația în urmă cu 18 ani, iar de 14 ani sunt căsătoriți. Bruneta a anunțat, în cursul zilei de marți, 28 martie 2023, că ea și Dinu Maxer divorțează. Vestea a fost dată pe rețelele de socializare.

Ce spunea Deea despre nunta cu Dinu Maxer, acum două luni

În urmă cu doar câteva luni, Deea Maxer vorbea, în cadrul unei emisiuni televizate, despre nunta pe care a făcut-o cu soțul ei, în urmă cu 14 ani. La momentul respectiv, vedeta și-ar fi dorit ca lucrurile să decurgă cu totul altfel. A spus despre fotografii că i „se par ciudate” și ar fi „schimbat tot de acolo”, în afara de soț. E explicat că ar fi ales atât o altă locație, cât și o altă zi în care să fi avut loc nunta.

Imaginile astea, după atâția ani, mi se par atât de ciudate. Aș fi schimbat tot de acolo, în afară de bărbat. În rest, aș fi schimbat tot. Locație, zi, tot. Nu știu ce a fost în capul nostru”, mărturisea Deea Maxer, la „Xtra Night Show”.

Citește și: Detalii uluitoare din acordul de divorţ dintre Deea şi Dinu Maxer. Cum şi-au împărţit averea şi copiii!

Cine este Deea, fosta soție a lui Dinu Maxer

Andreea Maxer S-a născut în data de 16 Februarie 1990, în București. Încă din copilărie, a participat la câteva concursuri de miss, dar a absolvit Facultatea de Jurnalism. A devenit cunoscută datorită talentului său muzical, a făcut parte din trupa Ispita, înființată în 2005 și odată ce trupa s-a destrămat și-a început o carieră solo.

Deea l-a cunoscut pe Dinu Maxer pe vremea când avea doar 16 ani. Cu ceva timp în urmă, artista povestea că tatăl copiilor a fost primul și singurul bărbat din viața ei. Chiar dacă între ei exista o diferență de vârstă de 16 ani, cei doi nu au ținut cont de gura lumii și au decis să pornească împreună pe același drum. S-au căsătorit în urmă cu 14 ani și au doi copii, pe Andreas și Maysa.

Pe lângă pasiunea sa pentru muzică, în urmă cu mai mulți ani, Deea a fost și dansatoare pe litoral. Însă, după ce a rămas însărcinată, a renunțat să mai cânte și să mai danseze. Ani mai târziu, și-a reluat activitatea.