Deea Maxer criticată pe Instagram. Vedeta a decis să slăbească după ce a primit mesaje jignitoare : „Îmi scriau că sunt mamă grasă, dizgrațioasă”

Felul în care arăta Deea Maxer a fost total modificat după cea dea doua sarcină. Pentru că se săturase să fie constant criticată pentru kilogramele în plus, aceasta a apelat șa ajutorul unui antrenor personal și a abordat un regim extrem de dur.

28 mart. 2023, 22:52
Deea Maxer criticată pe Instagram. Vedeta a decis să slăbească după ce a primit mesaje jignitoare : „Îmi scriau că sunt mamă grasă, dizgrațioasă”

Deea Maxer este o mămică împlinită, care a dat naștere a doi copii frumoși, însă după ce a fost însărcinată cu fiica sa, vedeta sa confruntat cu un numără mărișor de kilograme în plus. Aceasta a fost debusolată, în special din cauza comentariilor răutăciose venite din partea cârcotașilor. Aceasta s-a hotărât că este momentul să facă o schimbare, așa că a început să țină un regim drastic.

Citește și: Anamaria Prodan, dezvăluiri incendiare despre noua relație. „Când iubești și ești fericit atunci ești impecabil”

Felul în care arăta Deea Maxer a fost total modificat după cea dea doua sarcină. Cu toate că vedeta a mărturisit că perioada respectivă din viața ei a fost extrem de aglomerată, aceasta a reușit să se țină de dieta pe care și-a propus-o și să slăbească în doar câteva luni. Pentru că se săturase să fie constant criticată pentru kilogramele în plus, aceasta a apelat șa ajutorul unui antrenor personal și a abordat un regim extrem de dur. Pentru că a fost ambițioasă și s-a ținut de treabă, rezultatele au apărut destul de rapid, iar Deea Maxer a reușit să slăbească.

Deea Maxer criticată de fani

„Am avut un „meci” cu haterii de pe Instagram și de pe Facebook, care îmi scriau la pozele mele în costum de baie, pentru că eu niciodată nu m-am ascuns să-mi postez naturalețea pur și simplu, cu poze nephotoshopate, nemodificate, îmi scriau că sunt mamă grasă, dizgrațioasă, eu având atunci vreo 68 de kilograme, nu era ceva exagerat, dar ei mi-au spus că sunt grasă”, spunea Deea Maxer, potrivit ciao.ro.

În perioada respectivă, Deea Maxer a început un antrenament instensiv, coordonată de antrenorul ei. Aceasta a mai explicat că de mare folos a fost și postul intermitent. Ea a explicat că acest tip de regim presupunea să existe o pauză de mai multe ore între prima și cea de-a doua masă.

„Am oscilat tot timpul, iar în ultima perioadă încerc să mănânc doar o dată pe zi, intermitent fasting se numește varianta asta de așa zisă dietă. Să mănânci într-o perioadă a zilei, stabilită de tine, poate fi și în jurul prânzului, între ora 12 și ora 15, de exemplu, să ia o masă și o gustare eventual și în rest, să nu mai mănânci, până a doua zi, la aceeași oră, deci 24 de ore”, mai spus Deea Maxer, potrivit sursei citată mai sus.

Citește și: Secretul uriaș pe care l-a dezvăluit Andreea Marin! Prezentatoarea TV a spus tot: „Nu există nu se poate! Nu există nicio scuză”