VIDEO Ce spunea Mălina despre ea: Sunt o fire romantică, sunt şi tandră şi geloasă şi posesivă

Mălina Olinescu era atât o artistă care strălucea pe marile scene, cât şi o femeie simplă, retrasă care îşi dorea siguranţa unei familii. Ea a fost căsătorită cu clăparul de Compact, Dan Stesco, însă mariajul lor a eşuat. Se apre că, în ultima vreme, Mălina suferea încă o decepţie în dragoste.

RomaniaTV.net
12 dec. 2011, 08:54

Mălina Olinescu se caracteriza ca o fiind o persoană romantică dar şi geloasă: „Sunt o fire romantică, sunt şi tandră şi geloasă şi posesivă. Am încredere în Dan, dar sunt geloasă din fire, chiar dacă el nu-mi dă motive să fiu. Uneori sunt şi foarte rece, retrasă şi dificilă, de aceea mă bucur că am parte de toată intelegerea lui”, informează Eva, într-un interviu acordat de artistă în 2002.

Se pare însă că „înţelegerea” soţului său a durat doar şapte ani. În 2007, Dan Stesco a intentat divorţul pe motivul exceselor de personalitate ale soţiei sale.

Mălina şi-a cunoscut soţul la mare şi s-a căsătorit de tânără: M-am căsătorit la 26 de ani. Pe Dan l-am cunoscut la mare, în 1997, când aveam un concert. Am fost prieteni buni până în 1999, când am devenit iubiţi. M-a cerut în căsătorie simplu, de mai multe ori, prima oara parcă tot la mare a fost, într-o seară. Sigur că după ce ne-am mutat împreună au mai fost şi mici conflicte, dar asta mi se pare normal. Suntem foarte fericiţi”

Îşi dorea un copil

Mălina Olinescu îşi dorea foarte mult căldura unui cămin şi se gândea şi la un copil: „Mi-am dorit să-mi fac un cămin cu un om deosebit, pe care din fericire l-am găsit. Ne-am gândit să avem un copil, dar credem că încă nu e timpul. Cu ajutorul lui Dumnezeu, va veni şi copilul”

Artista se caracteriza ca fiind o persoană retrasă căreia îi plăcea să mediteze: „În afara scenei şi a casei sunt destul de retrasă, am nevoie de linişte şi timp să meditez la multe lucruri. În ultimul timp viaţa nu a fost uşoară pentru mine şi preţuiesc acum foarte multe momentele petrecute cu Dan, cu prietenii, sau lucrurile mărunte care fac viaţa de zi cu zi atât de frumoasă”.


VEZI AICI: Povestea de viaţă tragică a Mălinei