Ce ştie fetiţa Elenei Udrea despre mama ei. Adrian Alexandrov: „Este la vârsta la care încă poate fi ușor manipulată. I-am creat un scenariu în care mama este la birou”

Se împlinesc patru luni de când Elena Udrea a fost despărţită de fiica ei. Pe 6 aprilie, fostul ministru al Turismului a fost prins în Vama Kulata din Bulgaria. De atunci, pentru Elena Udrea, dar şi pentru familia ei a început coşmarul.

06 aug. 2022, 16:57
Ce ştie fetiţa Elenei Udrea despre mama ei. Adrian Alexandrov: „Este la vârsta la care încă poate fi ușor manipulată. I-am creat un scenariu în care mama este la birou”

Fetiţa Elenei Udrea şi-a văzut, în sfârşit, mama. Încarcerată la Penitenciarul Târgşor din Ploieşti, fosta blondă de la Cotroceni nu şi-a putut îmbrăţişa fiica până de curând. Vizitele sunt permise, dar între ea şi vizitator stă permanent un geam numit „dispozitiv de protecţie„. Tot în aceste condiţii ar fi trebuit să-şi întâlnească şi fiica dacă ar fi vrut să o vadă.

Dar Elena Udrea şi iubitul ei, Adrian Alexandrov, au picat de acord să nu o expună pe micuţă unei astfel de traume, de a-şi vedea mama printr-un geam. În tot acest timp, mama ei a făcut demersuri să poată folosi camera „mama şi copilul” din penitenciar. Şi, în cele din urmă, întâlnirea dintre cele două a fost posibilă într-un cadru mai mult decât decent, special amenajat pentru astfel de întâlniri. Şi nici Adrian Alexandrov nu a stat degeaba. El a creat un scenariu pentru micuţa Eva astfel încât aceasta să suporte mai uşor despărţirea de mamă.

Citeste si Elena Udrea, după ce Eva, fetiţa ei, a vizita-o în penitenciar: „Lăsați copiii sa își poată întâlni mamele, sa aibă parte, măcar in cele câteva ore pe luna, de îmbrățisarea lor”

Camera este ok, este amenajată cu jucării, pereții pictați. A fost o întâlnire OK, o întâlnire decentă. Noi am avut grijă ca în timp să reușim să construim un scenariu, pentru că ea (fiica lor – n.red.) este la vârsta în care încă poate fi ușor manipulată și i-am creat un scenariu în care mama este la birou, momentan nu poate să vină acasă, iar întâlnirea dintre cele două clar a fost emoționantă. Elena s-a abținut cu greu să nu-și manifeste emoțiile. Pentru că vă dați seama că în mintea copilului trebuia să fie un moment de bucurie iar dacă își vedea mama plângând totul se putea transforma într-o experiență traumatizantă, neînțelegând de ce după atâta timp mama ei când o vede începe să plângă.

Este de ajuns că pedepsești un om pentru o infracțiune, poate fi că a furat un ou sau o găină, sau o infracțiune, sau un abuz în serviciu, dar nici eu nu am reușit să înțeleg de ce trebuie să pedepsești și un copil„, a declarat Adrian Alexandrov la Antena 3, referindu-se la prevederea legală potrivit căreia un copil este obligat să îşi vadă mama aflată în detenţie doar prin dispozitivul de protecţie.

Citeste si Elena Udrea, decizie de ultimă oră! Avocații fostei „blonde de la Cotroceni” au depus deja cererea!