Elena Udrea, decizie de ultimă oră! Avocații fostei „blonde de la Cotroceni” au depus deja cererea!

Elena Udrea și-a manifestat public nemulțumirile cu privire la regimul în care este închisă în acest moment la Penitenciarul de femei Ploieşti - Târgşorul Nou. Fostul ministru vrea un regim de detenţie deschis!

05 aug. 2022, 16:56
Elena Udrea, decizie de ultimă oră! Avocații fostei „blonde de la Cotroceni” au depus deja cererea!

Elena Udrea, decizie de ultimă oră! Fosta „blodă de la Cotroceni” este închisă de aproape două luni, iar acum și-a manifestat nemulțumirile cu privire la regimul în care îşi execută pedeapsa. Mai precis, aceasta vrea schimbarea regimului de detenție pentru a-și putea executa sentința de 6 ani de închisoare şi a criticat dur condițiile din Penitenciarul de femei Ploieşti – Târgşorul Nou , județul Prahova, scrie Cancan. Elena Udrea refuză să mănânce de la cantina închisorii, ea primind zilnic pachete. Mai mult, își achiziționează produse de la magazinul din incinta închisorii.

Elena Udrea se revoltă în închisoare: „Stau arestata ilegal deja de 300 de zile şi nu îmi pot vedea copilul de mai bine de 3 luni!”

În prezent, Elena Udrea se află într-un regim semi-deschis, ceea ce nu îi permite să facă prea multe lucruri, așa cum și-ar dori ea. Deoarece nu va putea suporta această situație timp de 6 ani, fostul ministru a recurs la o modalitate ideală pentru a obține o schimbare şi a depus o plângere la Judecătoria Ploiești prin care speră să obțină dreptul la un regim de detenție deschis, care să-i permită să-și desfășoare activitățile fără să fie supravegheată tot timpul de către un gardian. Răspunsul va veni la începutul lunii septembrie, când judecătorii vor stabili în ce condiții își va petrece următorii ani în spatele gratiilor Elena Udrea.

Noi probleme pentru Elena Udrea. Fosta „Blondă de la Cotroceni” a dat faliment, decizia de ultimă oră a judecătorilor

Fostul ministru al Mediului a ajuns în spatele gratiilor, după ce judecătorii au decis că este vinovată pentru două capete de acuzare și anume luare de mită și abuz în serviciu în dosarul „Gala Bute”. Înainte de a fi închisă, aceasta a părăsit România, însă a fost adusă în țară, din Bulgaria, pe 6 iunie 2022.