Ce studii are Anamaria Prodan şi unde a lucrat înainte să devină milionară în euro

Anamaria Prodan, una dintre cele mai de succes femei din România, are mai multe afaceri, mai ales în domeniul imobilar, şi este impresarul mai multor fotbalişti de top, dar puţină lume ştie ce studii are.

25 iun. 2021, 20:40
Ce studii are Anamaria Prodan şi unde a lucrat înainte să devină milionară în euro

Ce studii are Anamaria Prodan şi unde a lucrat înainte să devină femeie de afaceri. Anamaria Prodan a absolvit Liceul „Zoia Kosmodemianskaia” (secția filologie), apoi a urmat cursurile Facultății de Drept. La începutul carierei sale, vedeta a cochetat și cu presa scrisă, având colborări cu publicațiile „Ciao!”, „Indiscret” și „Ora”, scrie Cancan. Ulterior, aceasta a fost cooptată în echipa emisiunii „Procesul Etapei” de la Pro TV, apoi au urmat colaborări cu Antena 1, Tele7 ABC și alte posturi de televiziune din România.

Ce studii are Anamaria Prodan

Anamaria Prodan a avut propria ei emisiune la Romantica TV, „Pe contre cu Anamaria Prodan”. Apoi, ea și soțul său au lansat show-ul „Prodanca și Reghe”, care a avut şase sezoane: I – Dragoste în prelungiri, II – Aventură Americană, III – La plăcinte înainte, IV – Afaceri de familie, V – Fascinați de România, VI – Relații Internaționale. La câțiva ani distanță, sexy-impresara a mai fost gazda emisiunii „Gospodar fără pereche”, difuzată de Pro TV, iar în urmă cu un an, atât ea cât și soțul ei au fost protagoniștii reality show-ului „Prodanca și Reghe, Prețul Succesului”, difuzat pe Antena Stars.

Laurențiu Reghecampf s-a despărțit de prima soție la telefon. Dezvăluiri-bombă făcute de Mariana Pfeiffer: „Asta mi-a spus!”

Recent, au apărut zvonuri referitoare la un posibl divorț însă sexy-impresara a negat cu vehemență orice speculație. „Nu este adevarat, nu divorțăm, nici nu se pune problema de așa ceva, ne-am plictisit de subiectul ăsta. Vrem și noi să ne tihnească mâncarea. Laur nu a declarat că divorțăm, el a glumit, iar cei care au scris-o au dat-o ca fiind serioasă. Noi suntem acum la masă, suntem bine, fericiți”, a spus Anamaria Prodan.