Ce studii are, de fapt, Cătălin Botezatu. Nu sunt legate de modă: „Eram foarte tânăr și îmi plăcea. Acum nu aș mai face asta”

Ce studii are, de fapt, Cătălin Botezatu. Chiar dacă s-a dedicat modelingului încă de la vârste fragede, designerul a ales să studieze cu totul altceva, la începuturile sale. Mai mult, și-a amintit cum a dat de trei ori și la teatru, însă, din păcate, nu e reușit niciodată să treacă probele.

20 feb. 2023, 16:36
Ce studii are, de fapt, Cătălin Botezatu. Nu sunt legate de modă: „Eram foarte tânăr și îmi plăcea. Acum nu aș mai face asta”
Ce studii are, de fapt, Cătălin Botezatu

Ce studii are, de fapt, Cătălin Botezatu. Este unul dintre cele mai cunoscuți și apreciați designeri din România, însă, nu s-a gândit că va rămâne în domeniul modei toată viața. Chiar dacă, de la o vârstă foarte fragedă, a lucrat ca și model, Bote a ales să urmeze facultatea de Management și Marketing în Alimentație Publică.

Citește și: Cătălin Botezatu a intrat la regim. La ce alimente a renunțat designerul: „E foarte greu”

Ce studii are, de fapt, Cătălin Botezatu

Puțini știu faptul că i-a surâs ideea de a fi actor, însă nu a reușit să treacă proble. O altă meserie care i-ar fi plăcut este cea de avocat. „Am fost un student ok, cuminte, alergam, munceam foarte mult. Toată lumea întreabă. Și în adolescență? Am muncit foarte mult. Am avut multe joburi. Îmi place să muncesc. Eram și manechin în același timp. Lucram la casa de modă Venus, la UCECOM, la Apaca unde eram manechin cu carte de muncă. De la 18 ani am câștigat primii bani. De atunci am fost independent financiar. Am făcut Management și Marketing în Alimentație Publică. După, am făcut Institutul European de Modă la Milano.

Probabil că aș fi fost un avocat bun. Îmi place această meserie. Sunt un tip căruia îi place foarte mult dreptatea. Nu știu, un actor pentru că am dat la Teatru de trei ori. Pe vremea când se dădea la Teatru și erau doar 3 locuri și sute de concurenți pe locuri.

Am și jucat în A doua cădere a Constantinopolului’, într-un film în care eram ofițer neamț. Am jucat în mai multe filme, bine, nu roluri mari. Acum nu aș mai face asta. Mi-am dat seama că nu e nicio meserie plăcută, nu. Atunci, la început, pentru că eram foarte tânăr îmi plăcea. Am cochetat cu teatrul timp de 3 ani și am dat la IATC. Când am văzut că intrau doar piloșii, erau doar trei locuri și intrau doar copiii de actori și așa mai departe, nu”, a spus Cătălin Botezatu pentru Unica.ro.