Cătălin Botezatu a intrat la regim. La ce alimente a renunțat designerul: „E foarte greu”

Cătălin Botezatu a intrat la regim. Creatorul de modă a fost diagnosticat cu pancreatită acută, astfel a fost nevoit să la câteva alimente, unele fiind chiar preferatele lui. O altă schimbare a fost stilul său de viață.

30 ian. 2023, 15:06
Cătălin Botezatu a intrat la regim. La ce alimente a renunțat designerul: „E foarte greu”
Cătălin Botezatu a intrat la regim

Cătălin Botezatu a intrat la regim. În acest moment, în meniul designerului nu se regăsesc prăjeli, nu mănâncă carne foarte des, iar dacă o face, optează în special pentru carnea de vită. Carnea. În același timp, Cătălin spune că nu mai mănâncă multe dintre alimentele pe care le adora, cum ar fi dulciurile, deși era un mare fan al prăjiturilor.

Citește și: Cătălin Botezatu face curat în lista de prieteni în 2023. Dezvăluiri neașteptate despre persoanele care l-au trădat

Cătălin Botezatu a intrat la regim

Chiar dacă este nevoit să țină un regim alimentar, Cătălin Botezatu spune că este bine. „Nu mănânc prăjeli deloc, nu mănânc carne în general… mă rog, mănânc carne de vită foarte rar, deși înainte mâncam foarte multă carne de vită. Mănânc mai multe fructe. E foarte greu. Am eliminat multe plăceri culinare. Nu mănânc dulce, înainte rupeam prăjiturile, acum mai puțin. Asta nu înseamnă că le-am eliminat de tot.

Toată lumea mă întreabă lucrul asta. Sunt bine! Sunt ok! Că dacă nu aș fi nu aș ieși. Sunt ok, am grijă de mine, mai puțin de regimul meu pentru că trebuie să țin un regim. E greu în cazul de față stând numai în hoteluri și e greu să ții un regim, dar există restaurante care te pot ajuta în acest sens și mă odihnesc atât de mult cât pot să mă odihnesc.” a mărturisit Cătălin Botezatu, la Antena Stars.

Câți copii are de fapt Cătălin Botezatu

Celebrul creator de modă s-a iubit cu cele mai frumoase și dorite femei din România, însă acum a recunoscut că are doi copii de care știe sigur. „Eu am doi copii de care știu sigur. Ambii băieți. Oamenii din familia mea, părinții și așa mai departe, au tot ce le trebuie. De ce nu ar merge banii mei într-o altă direcție, la niște oameni care chiar au nevoie de ei? Copiii mei poate că au nevoie de bani, poate că nu. Dar copiii, în general, ar trebui să muncească. Mă gândeam, anul trecut, ce ar fi să-mi facă o doamnă cadou o fetiță? Aș fi topit, s-ar duce pe râpă toată cariera mea”, a spus Cătălin Botezatu.

De asemenea, celebrul designer a precizat că are doi băieți cu mame diferite, iar fiii lui îi seamănă leit. „Se știe de ei de mulți ani. Se știe și am spus dintotdeauna că nu vreau să-mi implic familia și când spun asta, mă refer și la cei doi fii și la iubitele, soțiile, amantele. Eu cred că asta ține de demnitatea unui bărbat adevărat, iar eu vreau să cred că sunt așa și voi rămâne așa. Nu îmi place să-mi expun persoanele pe care le iubesc presei. Seamănă leit cu mine, iar în rest nici nu contează. Unul dintre ei l-am ținut ascuns pentru că el s-a ținut ascuns. De restul s-a știut. Nu sunt secretos”, declara Cătălin Botezatu în trecut.