Ce studii are, de fapt, Crina Abrudan de la Survivor România. Vedeta a fost victima bullying-ului în liceu

Crina Abrudan a revenit în lumina reflectoarelor, după un deceniu de când a plecat de la Antena 1, unde prezenta știrile din sport.

19 feb. 2023, 20:03

Crina Abrudan a acceptat provocarea de a merge la Survivor România 2023, iar acum o lume întreagă se bucură de prezența ei în cadrul competiției, dar nu mulți sunt cei care știu prin ce a trecut aceasta în timpul anilor de studiu.

La sfârșitul liceului, Crina Abrudan își dorea să fie actriță, dar nu areușit să ia admiterea de la Facultatea de Actorie, așa că s-a reorientat rapid și s-a îndreptat către Facultatea de Științe Politice din cadrul Universității din Oradea, pe care a și absolvit-o.

Citește și: Survivor România, lider de audiență în seara în care Faimoșii au câștigat primul Joc de Imunitate. Trei Războinici se află în pericol de eliminare

După terminarea facultății a fost angajată la Radio Transilvania, iar din 2000 a lucrat la Antena 1 Oradea. De aici a fost transferată la Antena 1 București, unde a prezentat știrile din sport.

Crina Abrudan, despre experiențele neplăcute din liceu

Vedeta a dezvăluit cu ceva timp în urmă că era ținta răutăților colegilor în liceu. Mereu era criticată și ironizată deoarece era foarte slabă. Acum Crina spune că se simte foarte bine în pielea ei și nu are nicio problemă cu felul în care arată.

Citește și: Cu câți bani a convins-o PRO TV-ul pe Crina Abrudan să participe la Survivor România? Fosta prezentatoare ia mai puțin decât Carmen Grebenișan

„Și în ziua de azi multă lume îmi spune că sunt slabă, eu consider că sunt ok acum, nu mai vreau să fiu nici mai grasă, nici mai slabă. De exemplu, când eram în liceu, eram ținta glumelor tuturor colegilor, pentru că eram extrem de slabă și aveam picioarele foarte subțiri”, a declarat Crina Abrudan, pentru Libertatea.