Cu câți bani a convins-o PRO TV-ul pe Crina Abrudan să participe la Survivor România? Fosta prezentatoare ia mai puțin decât Carmen Grebenișan

Fosta prezentatoare TV, Crina Abrudan, a acceptat să revină pe sticlă, însă de data aceasta nu va prezenta știri, ci se va lupta alături de Faimoși în Republica Dominicană la unul dintre cele mai dure show-uri TV, Survivor România! Iată suma de bani cu care a convins-o PRO TV-ul să participe în concurs.

15 feb. 2023, 19:55
Cu câți bani a convins-o PRO TV-ul pe Crina Abrudan să participe la Survivor România? Fosta prezentatoare ia mai puțin decât Carmen Grebenișan
Crina abrudan survivor

Faimoșilor din Dominicană li se alătură frumoasa Cria Abrudan! Șoția fotbalistului Gabi Popescu, la vârsta de 45 de ani se ține foarte bine și este pregătită să facă față provocărilor lansate de cel mai dur show de televiziune. Fosta prezentatoare TV se numără pe lista unora dintre cele mai frumoase figuri din showbiz-ul românesc.  Aceasta urmează să ia locul în concurs Vicăi Blochina, iar blonda a declarat că are multe lucruri de demonstrat în concurs. Jurnaliștii de la Fanatik au aflat care este suma de bani pe care o va încasa fosta prezentatoare pentru participarea în concurs.

Citește și: Crina Abrudan a împlinit 45 de ani. Fosta prezentatoare s-a transformat total. La ce alimente a renunțat

Lumea o știe pe Crina Abrudan de când prezenta știrile la Antena 1, aceasta atrăgând toate privirile telespectatorilor datorită frumuseții ei. Aceasta a devenit și antreprenoare, după ce și-a deschis o afacere, căreia i-a acordat foarte mult timp.  Este vorba de un loc de joacă pentru copii pe care l-a numit după cățelusa ei, Lana. Lockdown-ul impus de pandemia de Covid i-a cam dat planurile peste cap, iar afacerea din păcate a dat faliment.

După ce a renunțat la colaborarea cu Antena 1, Crina Abrudan nu a mai semnat cu un alt trust de presă și și-a orientat atenția pe cu totul alte direcții. Totuși se pare că provocarea Surivor România a făcut-o pe blondă să spună „da”. Probabil că unul dintre aspectele care au motivat-o pe fosta prezentatoare să participe la această emisiune a fost strâns legat de banii pe care îi va primi. Din informațiile obținute de Fanatik aceasta urmează să primească între 1.700 și 2.000 de euro pe săptămână.

Cu ceva timp în urmă, Crina Abrudan afirma că nu este neapărat o fană a sportului și că se întreține cu ajutorul unor tratamente corporale la clinică. Totuși blondina se laudă și cu o moștenire genetică extrem de bună.

„Eu semăn cu tata și tatăl meu toată viața așa a fost: înalt și slab. Mama de multe ori ne spunea că ea se îngrașă doar când se uită la noi când mâncăm. Cred că eu consum foarte multe pe altă parte. Cred că mă consum mai mult la stres, la agitație, la treburile de zi cu zi. Nu știu să explic. Eu nu sunt adepta dietelor stricte şi nici nu merg foarte des la sală. Chiar îmi plac şi cartofii prăjiţi şi tot felul de preparate de tip fast food. Pot spune că sunt o norocoasă pentru că, până la această vârstă, nu am avut probleme de greutate.

Am o moştenire genetică bună, însă, şi aşa, am nevoie să întreţin pielea şi silueta. Pentru corp merg frecvent la o clinică din Bucureşti…Pentru un tratament care preîntâmpină şi tratează celulita şi remodelează instant corpul, acolo unde ai nevoie. (…) Lumea are impresia că mă înfometez sau mănânc doar broccoli cu iaurt. Mai mănânc și fast-food. Am început să fac sport fără să am de dat jos niște kilograme… Fără să mă nemulțumească foarte mult ceva la corpul meu. Am făcut-o pentru sănătatea corpului și a psihicului”, a spus Crina Abrudan, acum ceva timp, în spațiul public.

Citește și: Anca Neacșu nu mai are încredere în bărbați după ce a divorțat de soțul turc: „Să nu mai aud vreodată de căsătorie!”